O cunoști? Acum este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV și o femeie super sexy

Ultima actualizare:

Vă dăm câteva indicii: este una dintre cele mai iubite prezentatoare din țară, este pasionată de sport și are foarte mare grijă de aspectul său, iar oricât de grele ar fi lucrurile reușește mereu să facă față cu brio. Vorbim despre nimeni alta decât, frumoasa Ilinca Vandici care a oferit spre uimirea publicului o poză cu ea din copilărie!

Cum arata Ilinca Vandici în copilărie
Cum arata Ilinca Vandici în copilărie

Cum arata Ilinca Vandici în copilărie

Recent, îndrăgita prezentatoare de la „Bravo, ai stil!” a decis să scoată de la naftalină o poză de când avea doar 12 ani. În imagine vedeta pare aproape neschimbată, recunoaștem același zâmbet frumos și păr superb pe care toți îl admiră. Însă cel mai bine o recunoaștem după bretonul pe care după cum știm, l-a purtat o bună perioadă chiar și acum la vârsta adultă.

Ilinca era la fel de frumoasă ca și acum, semn că timpul nu prea și-a spus cuvântul în ceea ce o privește. Acum la 37 de ani este o femeie puternică și ambițioasă care reușește să fie și mamă și om de carieră, dar care are grijă și de sine. 

image

Copilărie marcată de competiția cu sora sa

Cât despre copilărie, vedeta își amintește câteva momente care au marcat-o profund, dar care au reușit să o modezele, ajung femeia puternică de astăzi. Ilinca a copilărit lângă Oradea, având și o soră mai mare, cu care mereu se simțea în competiție.

„Părinții nu au fost alături de mine, nu am avut parte de timpul lor, de ei. Mie, părinții niciodată în viață nu mi-au spus: «Bravo, fata mea, sunt mândru/mândră de tine!». Întotdeauna era ceva de comentat acolo, era ceva de imputat, ceva de arătat cu degetul, dar niciodată nu erau văzute lucrurile bune, niciodată.

Eu toată copilăria am fost într-un concurs cu sora mea, să fiu mai bună. Natalia stă aproape de mine, ne vedem aproape în fiecare zi. Facem tot felul de lucruri împreună și, în general, o sfătuiesc cu tot ceea ce înseamnă creșterea copilului. Am stat în umbra ei toată copilăria. Toată copilăria am vrut să fiu ea, ca ea. Am fost la aceeași învățătoare, am urmat același liceu pedagogic, părinții mei au fost foarte creativi”, a povestit Ilinca Vandici, în cadrul emisiunii „În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net