Divele care au fost virgine în ziua nunții: „Sexul este pentru căsătorie”

De la supermodele la actrițe și cântărețe, este surprinzător de lungă lista de celebrități care au reușit să fie abstinente până în ziua nunții. Pentru cele mai multe virginitatea a însemnat ceva sacru și au vrut să aibă prima experiență sexuală alături de cineva în care să aibă încredere deplină. Însă, multe dintre dive nu au rămas alături de bărbații cu care și-au pierdut virginitatea.

Adriana Lima: „Sexul este pentru căsătorie”

Adriana Lima  și-a pierdut virginitatea la 27 de ani (Foto: GettyImages)
Adriana Lima și-a pierdut virginitatea la 27 de ani (Foto: GettyImages)

Adriana Lima (42 de ani) a fost virgină până la 27 de ani, când s-a căsătorit cu baschetbalistul Marko Jaric, în anul 2009. „Sexul este pentru după căsătorie. Bărbații trebuie să respecte faptul că aceasta este alegerea mea. Dacă nu există respect, înseamnă că nu mă vor cu adevărat.”, a declarat manechinul brazilian la acea vreme. Mariajul său nu a rezistat însă, iar în 2016 Adriana Lima și Marko Jaric au divorțat. Aceștia au împreună două fete, Valentina (14 ani) și Sienna (11 ani). Modelul mai are un băiat, pe Cyan, care a venit pe lume în august 2022, din actuala sa relație cu producătorul Andre Lemmers.

Jessica Simpson a purtat un „inel de puritate”

Jessica Simpson a rămas virgină până la 22 de ani (Foto: GettyImages)
Jessica Simpson a rămas virgină până la 22 de ani (Foto: GettyImages)

Jessica Simpson (43 de ani) care este fiica fostului preot protestant Joe Simpson, a detaliat alegerea ei de a rămâne virgină pentru căsătorie în cartea sa, „Open Book”, care a fost publicată în 2020. În ciuda angajamentului ei de a rămâne pură, acum mamă a trei copii, ea a dezvăluit că relația ei cu Nick Lachey i-a testat „angajamentul față de virginitate”. Anterior i s-a dat un inel de puritate pe care să-l poarte la vârsta de 12 ani de către tatăl ei. „Odată, Nick m-a îmbrățișat și am crezut că o să izbucnesc în flăcări”, a scris ea. „A trebuit să-l alung, nu pentru că nu aveam încredere în el, ci pentru că eram pe punctul de a ceda”. Totuși, Simpson l-a lăudat pe Lachey pentru că a fost „răbdător” și a lăsat-o să decidă ritmul în care relația lor va progresa fizic. Jessica s-a căsătorit în 2002, pe când avea 22 de ani și a divorțat de Lachey în 2006.

Julianne Hough a întreținut primele relații intime în ziua nunții, la 28 de ani (Foto: GettyImages)
Julianne Hough a întreținut primele relații intime în ziua nunții, la 28 de ani (Foto: GettyImages)

Julianne Hough (35 de ani) și-a pierdut virginitatea la 28 de ani. Ea nu a întreținut relații intime până s-a căsătorit cu Brooks Laich, de care s-a despărțit în 2020. Cu un an înainte de ziua nunții lor, vedeta a recunoscut că a făcut sex prin telefon, dar că a fost o experiență „foarte proastă”. „A fost amuzant, nu știu cum pot oamenii să facă asta în mod serios”, a recunoscut ea, pentru revista Cosmopolitan.

Mariah Carey a avut prima ei experiență sexuală la 24 de ani (Foto: GettyImages)
Mariah Carey a avut prima ei experiență sexuală la 24 de ani (Foto: GettyImages)

Mariah Carey și-a pierdut virginitatea la 24 de ani

Mariah Carey (54 de ani) a avut prima experiență sexuală în 1993, cu Tommy Motola (75 de ani), în ziua nunții. La vremea aceea, celebra artista avea 24 de ani, iar fostul ei soț, 45. În 2019, vedeta, care are doi copii, pe gemenii Roc și Roe, cu fostul ei soț Nick Cannon (43 de ani), a dezvăluit că în toată viața ei a avut doar cinci parteneri sexual.

Carrie Underwood (40 de ani) a așteptat până la 27 de ani (Foto: GettyImages)
Carrie Underwood (40 de ani) a așteptat până la 27 de ani (Foto: GettyImages)

Carrie Underwood (40 de ani) a declarat pentru Slate Magazine în 2007 că plănuiește să rămână virgină până la căsătorie. La trei ani după acel interviu, ea a ajuns să se mărite cu Mike Fischer (43 de ani) în fața a 250 de invitați, pe când artista avea 27 de ani. Ambii sunt foarte „spirituali” și au spus că se înțeleg unul pe celălalt, iar decizia a fost luată la comun. „Acest lucru a fost important pentru căsnicia noastră”, a remarcat Fischer, în urmă cu ceva timp.

Ciara și partenerul ei nu au vrut să facă sex până în ziua nunții (Foto: GettyImages)
Ciara și partenerul ei nu au vrut să facă sex până în ziua nunții (Foto: GettyImages)

Ciara (38 de ani) și Russel Willson (35 de ani) au susținut că au așteptat să facă sex până s-au căsătorit! După ce s-au cunoscut în 2015, la un meci de baschet, cuplul a promis că va întreține relații intime doar în ziua nunții, pe motiv că acest lucru va face relația să fie mai puternică, potrivit tabloidului britanic Daily Mail. „N-o să vă mint. Nu a fost ușor. Mai ales că e cel mai frumos bărbat pe care l-am văzut vreodată, a declarat Ciara în urmă cu câțiva ani. S-au căsătorit în 2016, când ea avea 30 de ani și el 27 de ani. Cei doi au fost intens criticați la acea vreme, pe motiv că au anunțat că sunt „din nou virgini”, în fața lui Dumnezeu, spunând că orice relație au avut înainte nu contează. Ciara și Russel Wilson au fost la biserică pentru a face această promisiune. De asemenea, au existat multe persoane care nu i-au crezut că nu au întreținut relații intime până în ziua nunții, deși aceștia au insistat că au rămas „puri”, pentru că „i-au promis lui Iisus”. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net