Cele mai provocatoare vedete însărcinate. Cum arată în ultimul trimestru de sarcină

Ultima actualizare:

În ultima perioadă, cele mai spectaculoase apariții au fost bifate de către graviduțele celebre din lumea showbiz-ului internațional, care și-au transformat sarcina într-o reală „aventură” din punct de vedere stilistic. Iată cele mai cunoscute vedete însărcinate, care au dat un nou înțeles al cuvântului „sexy”! 

cub vedete gravide png

Încă de când a anunțat că este însărcinată, Rihanna s-a mândrit cu burtica ei de gravidă, de la primele apariții în public, până cu puțin timp înainte de a aduce pe lume primul ei copil și al rapperului Asap Rocky.

Rihanna, mai multe apariții sexy, cu burtica la vedere

Cântăreața a demonstrat că este o mămică extrem de cool, purtând cele mai îndrăznețe ținute, cu vedere la cel mai de preț „accesoriu” al său. 

Citește și: Rihanna, ținute extravagante în timpul sarcinii! Poartă numai haine cu burtica la vedere

Aflată pe ultima sută de metri cu sarcina, Rihanna oferea în continuare admiratorilor săi o lecție de extravaganță stilistică, alegând ca fiecare ținută purtată să aibă în prim-plan burtica tot mai proeminentă.

Artista nu a renunțat nici la tocuri, alegând stilul în detrimentul confortului. Așa cum era de așteptat, aparițiile sale au fost intens comentate, având în vedere că sarcina i-a adus cântăreței un plus de strălucire, din toate punctele de vedere!

În data de 13 mai, Rihanna devenit mămică pentru prima oară, însă cu siguranță seria outfit-urilor spectaculoase nu s-a încheiat. Admiratorii artistei sunt curioși să vadă cum se va reinventa aceasta după sarcină. 

Adriana Lima și-a arătat burtica la Festivalul de la Cannes

Nici modelul Adriana Lima nu își ascunde deloc burtica, pe care o poartă cu mândrie și o scoate în evidență și în timpul evenimentelor la care participă. Adriana a și defilat pe podium în această postură, spre surprinderea admiratorilor săi, iar de curând a oferit o nouă apariție demnă de o viitoare mămică sexy!

Citește și: Adriana Lima, show total în timpul unei prezentări de modă! A defilat cu burtica de gravidă la vedere

Supermodelul Adriana Lima, în vârstă de 40 de ani, a participat la Festivalul de Film de la Cannes, ocazie pentru care s-a pregătit cu un outfit pe măsură! Vedeta a purtat o rochie de culoare neagră, decupată în zona abdomenului, care i-a conturat frumos burtica de gravidă.

Modelul Victoria's Secret mai are două fetițe din mariajul trecut cu Marko Jarić, iar acum se pregătește să-l întâmpine pe lume pe cel de-al treilea copil, pe care îl are alături de actualul iubit, Andre Lemmers.

Sophie Turner, din nou însărcinată!

Sophie Turner, actrița care a devenit cunoscută pentru rolul său din celebrul serial-fenomen Game of Thrones, se pregătește să devină mămică pentru a treia oară! Ea și Joe Jonas nu au stat departe de dormitor după ce au întâmpinat-o pe lume pe fetița lor, care a primit numele Willa. La rândul ei, Sophie radiază de fericire de când și-a anunțat cea de-a doua sarcină, pe care și-o pune în evidență cu ținute special alese. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net