Cum arată Rihanna complet nemachiată. Filmulețul publicat de artistă, în care i se văd toți porii!

Ultima actualizare:

Cântăreața Rihanna încearcă să se concentreze în prezent pe afacerea ei cu cosmetice, după ce iubitul ei, rapperul ASAP Rocky, alături de care urmează să aibă și un copil, a fost recent arestat, fiind acuzat că a tras mai multe focuri de armă asupra unei persoane. Iată ce filmuleț a publicat vedeta în mediul online!

Rihanna are curajul să se filmeze și complet nemachiată Foto: Instagram
Rihanna are curajul să se filmeze și complet nemachiată Foto: Instagram

Surse apropiate ale artistei au dezvăluit că aceasta a suferit în urma arestării partenerului ei, ASAP Rocky, așa cum era și de așteptat, însă, din fericire, rapperul a fost ulterior eliberat. Cu toate acestea, scandalul a rămas în cazierul său, însă Rihanna încearcă să-și îndrepte atenția către aspectele pozitive ale vieții sale.

Rihanna își promovează produsele de înfrumusețare pe Instagram

Așadar, vedeta, care și-a lansat de ceva vreme propria linie de cosmetice, denumită Fenty Beauty, își promovează produsele pe Instagram, ea fiind propriul model pentru testarea live a noilor apariții din colecție. Se pare că cel mai recent, brand-ul Rihannei a scos pe piață un gel de curățare facială, detoxifiant, cu argilă și cărbune, pe care vedeta l-a încercat în premieră, în fața camerei de filmat.

Astfel, Rihanna s-a prezentat în fața admiratorilor ei complet nemachiată pentru a le prezenta produsul, ea fiind prima care l-a și testat! După ce și-a aplicat masca pe față, cântăreața a așteptat câteva minute, iar apoi s-a clătit, arătând și rezultatul: o piele curată și împrospătată.

Citește și: Rihanna, o nouă apariție excentrică! Vedeta însărcinată a petrecut până în zori și a făcut spectacol

Cum arată Rihanna complet nemachiată

La capitolul „ten”, artista internațională trece fără probleme, cu nota maximă, având în vedere că nu prezintă imperfecțiuni vizibile precum coșuri, semne inestetice sau cearcăne proeminente.

Cu toate acestea, așa cum era de așteptat, există totuși o diferență între Rihanna machiată și Rihanna cea fără pic de machiaj, însă această situație i se poate aplica oricui, chiar și supermodelelor. Machiajul are tocmai rolul de a îmbunătăți și a scoate în evidență trăsăturile unei persoane, iar dacă am arăta exact la fel și fără produsele de make-up, atunci de ce le-am mai folosi?!

Citește și: Rihanna, cea mai bogată cântăreață din lume, potrivit revistei Forbes. Oficial, este miliardară

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net