Ce spune „Regina Tik Tok-ului” despre notele mici de la Bac. Andreea Bostănică, declarații uluitoare: „Îmi permit”

Surpranumită „Regina Tik Tok-ului”, tânăra Andreea Bostănica, a dat în urmă cu puțin timp Bacalaureatul. După ce s-a scris că a picat examenul maturitătății, vedeta a ținut neapărat să lămurească lucrurile.

Andreea Bostănica anunță că a luat, de fapt, Bacul / foto: arhivă personală
Andreea Bostănica anunță că a luat, de fapt, Bacul / foto: arhivă personală

Deși gurile rele susțineau că nu a luat Bacul, Andreea Bostănica, care are 5,3 milioane de urmăritori pe celebra rețea de socializare, a dezvăluit că a trecut cu bine peste.

Chiar dacă nu a luat 9 și 10, mulți tineri o invidiază. Adolescenta a cumpărat trei apartamente în Chișinău, un penthouse și o locuință într-un cartier de lux din București.

„Toată România și Moldova vorbește că Andreea Bostanica a luat 4 la BAC. Dar am venit aici să vă spun că îmi pare foarte rău să vă dezamăgesc.

Cu ajutorul lui Dumnezeu chiar am luat BAC-ul. Pe mine chiar nu mă afectează că am luat 7 la română, gândindu-mă că dacă nu l-aș fi dat, viața mea nu s-ar fi schimbat absolut deloc.

Faptul că nu aș fi dat BAC-ul nu mă încurca să fiu la fel de fericită, să îmi permit orice vacanță, să îmi permit orice haine, pantofii pe care îi vreau, mașina visurilor mele, brățări, ceasuri.

Vă spun cu mâna pe inimă. Faptul că nu am luat 10 și 9 la BAC nu m-a încurcat absolut deloc să îmi procur recent trei apartamente în Chișinău, un penthouse pe lângă ele”, a spus Regina Tik Tok.

Mai mult, ea a anunțat că numai ce a început o nouă viață, adică s-a mutat, în sfârșit, în Capitală.

„M-am mutat în București și la fel. Zilele astea primesc actele pentru a-mi cumpăra primul apartament în cea mai bună zonă din București. Nu mai vorbesc de mașina pe care mi-am luat-o. Eu când mi-am luat mașina nici măcar nu terminasem clasa a XII-a, ca să înțelegeți”, a declarat vedeta, potrivit ziare.com.

Se laudă cu mașina, dar spune că-i respectă pe elevii de 10

Mai mult decât atât, regina Tik Tok-ului, a ținut să adauge că îi respectă foarte tare pe elevii care au învățat și în consecință au luat note mari la Bac, chiar dacă nu sunt ca ea.

„Dar vouă baftă la învățat și la învățat pe de rost texte. Multă multă baftă. Să nu înțelegeți greșit, eu respect oamenii care învață, respect oamenii care se autodepășesc și învață mereu și sunt capabili în general. Jos pălăria pentru acei oameni.

Chiar îi respect, dar suntem diferiți. Nu poate toată lumea să învețe de 9 și 10. Și ce să vă mai zic... A, sunt unica persoană din Republica Moldova la 18 ani, care a plătit un milion de lei impozit la stat. Oamenii la care mă duc eu să plătesc impozitul anual au terminat BAC-ul cu 10 și 9”, a încheiat influencerița, potrivit sursei menționate mai sus.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image png
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net