Antonio Pican şi Andreea Bostănica formează cel mai nou cuplu muzical

Ultima actualizare:

Antonio Pican şi Andreea Bostănica  sunt tineri, frumoși și extrem de populari pe TikTok, unde clipurile lor au făcut o mulțime de vizualizări, așa că s-au gândit că cel mai bine ar să facă și o colaborare împreună. Nu este vorba de un proiect social-media, ci de mai multe piese înregistrate împreună, menite să-i propulseze spre celebritate.

image

Doi dintre cei mai cool artişti din România au înregistrat prima lor piesă împreună la care au filmat şi un videoclip. Noua piesă semnată de Antonio Pican şi Andreea Bostănica se numeşte «Ra Ta Ta» şi ideea le-a venit după ce au văzut că TikTok-urile lor au succes şi fanii îi vor împreună, deşi nu formează un cuplu.

«Ne ştiam mai de dinainte de majoratul ei, când ne-a venit ideea să lansăm piesa. E o poveste mai lungă.  Aveam îndoieli cu cine să fac featuring-ul şi, la majorat, am văzut că rezonăm, că avem o conexiune bună. A ascultat-o, i-a plăcut foarte, foarte mult, după care, totul s-a întâmplat rapid. Adică a venit într-o zi, am tras piesa, am filmat clipul. Şi am făcut şi foarte multe tiktok-uri, care au prins. Efectiv, piesa asta a rupt TikTok-ul în două», ne-a povestit Pican.