Ultima tendință pe Tik Tok, în spatele ușii de la baie: consumul de citrice reci sub dușul fierbinte (VIDEO)

Ultima actualizare:

Consumul de citrice reci și suculente sub dușul fierbinte este „cel mai eliberator gest”, potrivit unui utilizator TikTok. ”O felie de rai”, spun cei care nu intră sub duș fără o felie de portocală. Dușul aburind combinat cu sucul rece din portocală creează o experiență „ca la spa”, scrie The Guardian. #Showertok este un fenomen care a ajuns deja la 5 miliarde de vizualizări pe Tik Tok.

Consumul de portocale reci sub dușul fierbinte, un fenomen pe Tik Tok. Foto: Captură video
Consumul de portocale reci sub dușul fierbinte, un fenomen pe Tik Tok. Foto: Captură video

Moda consumului de portocale sub duș a apărut pentru prima dată în 2015 și cei care o practică spun că este un nou mod de frumusețe. Nu este un gel sau un ulei. Nu, este o portocală adevărată pe care oamenii o mănâncă la duș, pe TikTok.

Sunt îndemnat încă o dată să mă întreb: este omenirea în regulă? Probabil că nu, dar stoarcem orice picături de fericire pe care o putem găsi, inclusiv din portocale sub duș, care „vă vor aduce bucurie pură nestăpânită”, se pare. Ele sunt „cel mai eliberator act de consum de alimente vreodată”, potrivit unui TikTok.

Mai mult, obțineți și vitamina C fără degete lipicioase.

A mânca o portocală rece și suculentă într-un duș fierbinte este o senzație plăcută, în plus, dușul aburind se combină cu uleiurile din pielea de portocală pentru a crea o experiență aromată „ca la spa”, scriu cei care au trăit experiența și au fost încântați.

Un utilizator descrie însă experiența ca fiind „cea mai proastă experiență, dar cam cea mai euforică”.

image
image
image
image
image
image
explozie captura jpg
Locuri de vizitat   Muzeul mulinologic din Rudăria, Caraș Severin jpeg
droguri cocaina heroina injectii pastile shutterstock 2107289702 jpg
livrare flori de vara 3 ore jpg
EXPLOZIE MASINI jpg
Peste in tigaie FOTO Shutterstock jpg