Provocarea care face furori pe Tik Tok! Poți să îți dai seama care este „intrusul” din imagine?

Creatorul video Sol Glitnir le-a oferit utilizatorilor doar zece secunde pentru a încerca să-l găsească. Dat fiind timpul limitat, să descoperi care ar fi intrusul dintre emoji-urile care reprezintă câini nu este o sarcină chiar atât de ușoară precum pare. Până la urmă, atunci când îți vei da seama care emoticon nu se potrivește, vei fi surprins de diferența existentă!

provocare tik tok jpg

Așa că verifică provocarea de mai sus, setează un cronometru și vezi dacă poți găsi imaginea care nu se potrivește. Dacă ești pregătit pentru a da răspunsul, continuă să citești. Emoji-ul pe care îl cauți este situat în partea stângă, jos. Este în a treia coloană de sus în jos și tot în cea de-a treia coloană, în partea de jos, de la stânga la dreapta.

Nu rata nici: De dragul vizualizărilor pe TikTok, un elev din Baia Mare era să dea foc liceului

Felicitări dacă ai reușit să identifici problema și cu atât mai multe felicitări dacă te-ai încadrat în cele zece secunde recomandate de creatorul provocării.

Din ce în ce mai multe provocări periculoase devin virale pe Tik Tok

În ciuda multor astfel de joculețe distractive, există și foarte multe „challenge-uri” care pot pune viața copiilor care le încearcă în pericol. Spre exemplu, un băiețel din Marea Britanie s-a stins din viață după un astfel de joc, iar despre povestea lui poți citi mai multe detalii AICI. O fetiță a ajuns de urgență la spital, cu arsuri grave pe o suprafață semnificativă din corp, tot după ce a încercat să devină faimoasă pe Tik Tok. Detalii despre starea ei, AICI.

Vezi și: Cine este tânăra de 16 ani din Republica Moldova, supranumită "regina TikTok-ului"

De altfel, „Balena Albastră” este un alt challenge care pune viața participanților în pericol și care, în ciuda acestui fapt, rămâne extrem de popular. Vreme de 50 de zile, tinerii au de parcurs 50 de sarcini și cerința principală este discreția. Provocările erau variate, însă toate aveau același scop: inducerea participantului într-o stare de tristețe. Mai mulți tineri și-au pierdut viața din cauza acestui joc, devenit viral pe Tik Tok, iar alții au rămas mutilați pe viață.

FotoJet jpg
cub loredana groza png
cub acident avioane Heathrow Londra
Regina Elisabeta
FotoJet jpg
colaj coolio png
dragos patraru starea natiei sanatatii slab jpeg
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
Un câine a tras o barcă. Foto: Captură video Instagram
Distrugeri provocate de uraganul Ian în Cuba FOTO EPA EFE (4) jpg
image
image
image
image
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
FotoJet jpg
cub acident avioane Heathrow Londra
rabla 0 jpeg
elon musk foto profimedia
militar pedofil jpeg