Escrocul de pe Tinder lovește din nou! Simon Leviev s-a reorientat și face noi „cuceriri" pe Tik-Tok

Escrocul de pe Tinder lovește din nou. Israelianul Simon Leviev, pe numele său adevărat Shimon Hayut, a devenit celebru după lansarea unui film pe platforma Netflix care ilustrează povestea sa incredibilă. El a reușit să escrocheze zeci de femei și să adune sume impresionante de bani, iar acum oferă sfaturi de dragoste pe internet!

Simon Leviev a escrocat zeci de femei din întreaga lume
Simon Leviev a escrocat zeci de femei din întreaga lume

Simon Leviev are 31 de ani și un talent incredibil în a înșela femeile și obține sume de bani pentru a-și satisface capriciile. Israelianul a profitat de naivitatea a zeci de femei din întreaga lume, cărora le-a cerut cu împrumut sume imense de bani.

 Deși a fost dat în judecată de zeci de femei, iar numele său este cunoscut de polițiști, tinerele încă sunt interesate de ceea ce Simon are de spus. Dovada? Clipurile sale live de pe Tik-Tok sunt urmărite de sute de tinere! 

Citește și: Povestea incredibilă a escrocului de pe Tinder

Simon Leviev este vedetă pe Tik-Tok

Recent, Simon a făcut un live de pe pagina personală de Tik-Tok, acolo unde și-a făcut apariția cu nonșalanță, în stilul caracteristic. Îmbrăcat la costum, și la bordul unui bolid în valoare de sute de mii de euro, Simon s-a filmat și a vorbit tuturor celor dispuși să mai plece urechea la poveștile pe care le are de "vândut".

Cu banii obținuți în urma promisiunilor deșarte pe care le făcea, tânărul organiza petreceri opulente și călătorea în locuri exclusiviste. A petrecut doi ani în închisoare în Finlanda pentru faptele sale și i-a fost interzis de către polițiști să mai folosească Tinder, aplicația pe care o utiliza pentru a-și cunoaște victimele. 

Simon Leviev continuă să ducă o viață de huzur

Simon s-a reprofilat ușor și nu a lăsat o interdicție judecătorească să îi strice apetitul pentru escrocherii și aventură. În continuare deține un cont de Instagram și, deși o întreagă lume îi știe povestea, a reușit să cucerească inima unei domnișoare care este de părere că bărbatul are doar intenții curate. 

Citește și: Tinder te poate proteja împotriva agresorilor, dar contra cost

Mai mult decât atât, Simon este foarte activ pe Tik-Tok, acolo unde se pozează alături de bolizii de lux pe care îi deține și se laudă cu stilul de viață pe care îl duce. În plus, oferă gratuit sfaturi despre relații și dragoste, iar tinerele îi răspund cât ai clipi! 

   Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

   Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram

andreea mantea
tina turner jpg
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
horoscop jpg
cub gabi bădălău png
Schengen FOTO Shutterstock
cub Daniel Onoriu png
dorin cioaba 2 jpg
image
image
image
image
image
image
incendiu moscova decembrie 2022 jpg
shutterstock bani 1953888304 jpg
cub gabi bădălău png
dorin cioaba 2 jpg
Schengen FOTO Shutterstock
vouchere pentru energie electrica jpg