Tinder te poate proteja împotriva agresorilor, dar contra cost

Tinder le va permite utilizatorilor din Statele Unite să efectueze căutări privind antecedentele compatilităților lor folosind Garbo, o platformă de verificare a antecedentelor care le permite utilizatorilor să acceseze informații publice despre comportamentul violent sau dăunător al unei persoane, inclusiv arestări, condamnări și înregistrările registrului pentru infracțiuni sexuale.

tinder jpeg

Match Group, compania-mamă a Tinder, Hinge și a altor platforme de dating, a încheiat un parteneriat cu Garbo și National Domestic Violence Helpline din SUA pentru a extinde accesul 24/7 la resurse și informații pentru utilizatori, inclusiv o conexiune prin chat la Garbo.

Cât va costa o verificare?

Fiecare căutare pe Garbo va costa 2,50 de dolari americani, împreună cu o mică taxă de procesare. Tinder va oferi utilizatorilor două verificări gratuite de antecedente la lansare. De asemenea, va oferi până la 500.000 de căutări gratuite în total. Potrivit Tinder, toți banii colectați de la utilizatori vor merge direct la Garbo, pentru a-i ajuta să-și finanțeze platforma.

"Știm că cel mai mare indicator al viitorului abuz sau violență este istoricul acestor tipuri de comportamente. Fie că este vorba de întâlniri online sau de alte zeci de alte moduri în care ne întâlnim cu străini în era digitală de astăzi, ar trebui să știm dacă ne punem siguranța în pericol”, a declarat fondatorul Garbo Kathryn Kosmides, de la Tinder.

Toți utilizatorii Tinder din Statele Unite vor putea în curând să folosească Garbo fie înscriindu-se direct pe site-ul său web, fie navigând la Centrul de siguranță din aplicația Tinder. Odată ce utilizatorii primesc un rezultat Garbo, ei pot alege ce fac cu acele informații. Tinder recomandă utilizatorilor să raporteze match-ul dacă găsesc un istoric de violență. Serviciul se va extinde și în mai multe proprietăți Match Group în viitor, potrivit The Verge.

Nu sunt încă informații disponibile despre o eventuală extindere a serviciului către Uniunea Europeană, implicit România.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
ungaria romania colaj pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net