Archie Battersbee s-a stins într-un mod „barbar”! Băiatul de 12 ani, deconectat de la aparate, în ciuda eforturilor disperate ale părinților

Archie a murit la 12:15 în cursul zilei de ieri, la Spitalul Regal din Londra, după ce medicii i-au oprit ventilația mecanică. Familia lui Archie a rămas fără opțiuni legale, deoarece au pierdut oferta de a-l muta într-un ospiciu pentru a muri în liniște. Curtea de Apel a respins cererea lor, deoarece spitalul a spus că este prea „instabil” pentru a fi mutat. Cei îndoliați și-au adus omagiul lăsând flori și aprinzând lumânări în afara spitalului.

Familia lui Archie Battersbee a spus că moartea copilului de 12 ani a fost „barbară” și speră că „nicio familie nu trebuie să treacă prin ceea ce am trecut noi”. Copilul a murit la spital, la ora 12.15, ieri, înconjurat de familia sa, după ce aparatele care îl țineau în viață au fost oprite la ora 10.00. Logodnica fratelui cel mai mare al lui Archie, Tom, Ella Rose Carter, a spus: „Nu este absolut nimic demn în a privi un membru al familiei sau un copil sufocându-se”, relatează Daily Mail.

S-ar putea să te intereseze și: Familie devastată de durere! Un tribunal a decis «moartea» unui băiețel de 12 ani

„Sperăm că nicio familie nu trebuie să treacă prin ceea ce am trecut noi. Este barbar”, a mai spus tânăra. Centrul juridic creștin, un grup care a sprijinit familia lui Archie, a oferit condoleanțe sincere și a cerut o „revizuire și reformă urgentă”. Andrea Williams, directorul executiv al Christian Legal Center, a declarat: „Gândurile, rugăciunile și sprijinul nostru sunt alături de familia lui Archie în acest moment tragic.”

Archie Battersbee s-a stins după luni bune petrecute în spital, din cauza unei provocări de pe Tik Tok

„Vom continua să susținem familia, așa cum am făcut-o de-a lungul timpului, de când au venit la noi după ce au primit proceduri judiciare de ultim moment pentru a-l deconecta pe Archie de la aparate. Suntem recunoscători pentru sprijinul public pe scară largă pentru Archie și familia lui. A fost un privilegiu să stau alături de ei.

Pe același subiect: Provocarea periculoasă de pe TikTok a ajuns să afecteze viețile tinerilor! Archie, un băiat de 12 ani, a ajuns în moarte cerebrală

„Evenimentele din ultimele săptămâni ridică multe probleme semnificative, inclusiv întrebări despre cum este definită moartea, cum sunt luate acele decizii și locul în care se află familia. Nimeni nu vrea să vadă alte familii trăind prin ce au trecut. Trebuie să vedem o revizuire și o reformă urgentă a sistemului”, au mai transmis reprezentanții centrului.

Mama, Hollie Dance, și mătușa, Ella, se numără printre rudele apropiate care le-au spus reporterilor că micuțul a murit. Hollie a transmis: „Este cea mai profundă tristețe a noastră să vă spunem că Archie a trecut în neființă astăzi la 12.15. Pot să spun doar că sunt cea mai mândră mamă din lume, a fost un băiețel atât de frumos, și a luptat până la capăt – și sunt atât de mândră că am fost mama lui”.

Toți membrii familiei lui Archie Battersbee au avut, cu adevărat, inima frântă, mai ales că au fost descrise, cu lux de amănunte, ultimele clipe din viața băiatului. Tânărul de 12 ani era în comă de când a fost găsit inconștient de mama sa, pe 7 aprilie, după ce ar fi făcut o provocare pe Tik Tok, și era ținut în viață printr-o combinație de intervenții medicale, inclusiv ventilație și tratamente medicamentoase, la Royal London Hospital din Whitechapel.

„Nu i-au mai administrat niciun medicament la ora 10. Toate statisticile au rămas total stabile timp de două ore, până când au redus ventilația mecanică. Apoi s-a învinețit”, au spus apropiații, plângând în hohote.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

FotoJet jpg
Reghe, botez Liam jpg
Anamaria Prodan jpg
ferentz iohannis  jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
simley si marius jpeg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
Ronaldo, cu nasul spart în partida Cehia - Portugalia FOTO EPA EFE
Nicolae Ciuca FOTO Facebook Nicolae Ciuca
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 26 septembrie sf neagoie basarab png
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
foto1 jpeg
1231 jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
Phoebe Lee Matthew a fost mușcată de o „văduvă falsă” jpg