„Poliția a dezamăgit-o!” Durere fără margini, după ce o tânără abuzată de iubit s-a aruncat în fața trenului. Avea doar 23 de ani și un copil

Kiena Dawes, în vârstă de 23 de ani, ar fi fost victima mai multor atacuri și abuzuri domestice. Fratele ei Kynan Dawes, în vârstă de 29 de ani, a spus că a contactat poliția cu doar câteva săptămâni înainte de a muri, însă oamenii legii nu au prevenit și ultimul abuz la care a fost supusă, iar cadavrul ei a fost găsit la 11 zile după ultimul atac suferit.

O mamă în vârstă de doar 23 de ani a fost victimă a abuzului domestic și s-a sinucis în mod tragic. Ea a fost „dezamăgită” de autorități, transmite familia ei. Când a decis să își pună capăt zilelor, și-a lăsat fetița de doar nouă luni cu o prietenă și apoi s-a aruncat în fața trenului. Tragedia a avut loc la doar 11 zile după ce ar fi fost agresată de partener.

Se întâmplă tot în Regatul Unit: Drama unei britanice: serviciile sociale i-au luat copilul imediat după naștere, iar mama adoptivă l-a omorât în bătaie

Trupul Kienei a fost recuperat de pe șinele de tren pe 22 iulie, după ce prietenii și familia au căutat-o disperați în toate locurile din apropiere. Kynan Dawes a adus un omagiu „uimitoarei tinere” pe care a descris-o ca fiind „plină de viață” și care nu își dorea nimic mai mult decât „o viață fericită”.

Poliția i-a montat alarme de panică în casă, dar nu a răspuns la apel. Reacția dură a familiei

Fratele tinerei mame a scos la iveală o serie de imagini șocante, în care Kiena Dawes apare plină de sânge și învinețită în urma unui atac desfășurat la scurt timp după ce oamenii legii au instalat alarme de panică în casa ei. Kynan a condamnat răspunsul Lancashire Constabulary la presupusul abuz al lui Kiena. Bărbatul s-a adresat organului de supraveghere al poliției, Oficiul Independent pentru Conduita Poliției (IOPC), în legătură cu contactul pe care autoritățile l-au avut cu Kiena înainte să se sinucidă.

Alte știri internaționale: O mamă și iubitul ei, condamnați pentru crimă, după ce s-au filmat în timp ce își torturau fiul

Incendiile au pus stăpânire pe glob! Au ars casele oamenilor în Londra, iar românii îi ajută pe greci să stingă flăcările de lângă Atena

Kiena mersese la poliție și cu o lună înainte să se sinucidă, după ce a anunțat că a fost agresată de mai multe ori. El a spus că casa ei era dotată cu alarme de panică și că i s-a dat un colier special cu un buton pe care să îl apese dacă era în pericol. Fratele îndurerat a precizat că măsura autorităților nu l-a oprit pe atacator din a-i face o nouă vizită pe 11 iulie, atunci când i-a spart capul, lăsând-o complet traumatizată.

„Poliția a dezamăgit-o pe sora mea. Nu au făcut suficient. Șeful CID va trece prin toate cu o scobitoare. Vor afla de ce nu s-a întâmplat nimic și de ce s-a ajuns la punctul în care ea a simțit că nu este îngrijită de serviciu, lucru care ar trebui să se întâmple, și a decis să-și ia viața. Sora mea a lăsat un bilet înainte să se sinucidă, pe telefonul ei. Faptele pentru care s-a sinucis sunt menționate în acea notă.

Nu a spus niciodată un cuvânt rău despre nimeni. Ea a vrut doar să trăiască o viață fericită. Poliția a dezamăgit-o pe sora mea. Ea a vrut să obțină dreptatea pe cale legală. Fata este moartă acum, dar ar fi trebuit să meargă la CPS de multe ori. Ea nu a vrut să trăiască o viață așa cum o trăia, așa că a încheiat-o”, a mai precizat fratele victimei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub bianca dragusanu png
cub ioana nastase png
cub paula seling png
FotoJet jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (5) jpg
infidelitate 0 jpeg
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
image
image
image
image
image
image
emil boc jpeg
087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
gemene 2 png
Daniela Gaviria jpg
shutterstock 676013005b jpg
Imagine WhatsApp 2022 12 07 la 10 47 33 jpg