Ofertă de job inedit! Aici eşti plătit să te joci cu câini

Un sanctuar de câini din Marea Britanie oferă ceea ce ar fi pentru mulţi cel mai frumos job: să te joci şi să ai grijă de 30 de căţei din rasa Golden Retriever. Lauren St James, din Minehead, un oraş din sud-vestul ţarii, deţine “The Golden Retriever Experience” şi caută un ajutor, după ce afacerea sa a devină faimoasă.

O parte din câinii de la sanctuarul The Golden Retriever Experience foto: profimedia
O parte din câinii de la sanctuarul The Golden Retriever Experience foto: profimedia

Lauren, de 27 de ani, a iubit întotdeauna câinii din rasa Golden Retriever. Primul ei căţel de acest fel a fost cumpărat de tatăl ei, Nicolas, în 2006. Aşa a ajuns Bella în viaţa tinerei. În 2008, căţeluşa a născut primii ei pui, iar Lauren şi tatăl ei au devenit crescători acreditaţi. Au început să vândă puii născuţi de Bella, dar au realizat că mulţi dintre câini le rămân lor. Pentru a-i putea creşte, au început să facă dresaj profesionist, din 2016, iar la scurt timp după, au decis să deschidă un sanctuar, unde şi alte persoane să se poată bucura de animalele de companie.

Aşa au pus bazele “The Golden Retriever Experience”, unde poate veni oricine, pentru a petrece o zi în compania unor câini jucăuşi şi drăgăstoşi. Mai mult, Lauren şi Nicolas primesc şi clienţi cu nevoi speciale, cum ar fi autismul,  sau cu dificultăţi de învăţare şi socializare. Ei au şi câini dresaţi special pentru a interacţiona cu persoane surde sau oarbe, dar şi cu bătrâni şi oameni care au suferit leziuni la nivelul creierului.

Se ţin şi şedinţe de terapie pentru bolnavi

Vizitatorii pot sta cel puşin 2 ore foto: Profimedia
Vizitatorii pot sta cel puşin 2 ore foto: Profimedia

Întreg centrul este gândit ca un loc unde vizitatorii să se poată relaxa, iar două ore în compania mai multor câini costă 70 de euro.

“Avem multe evenimente, zile de naştere, aniversări de Ziua Mamei, dar şi şedinţe de terapie pentru persoanele cu autism sau sindrom post-traumatic. Astfel de clienţi se relaxează aici, pentru că pot veni să se joace cu câinii şi să îi mângâie, iar căţeii sunt foarte iubitori, fără să ceară ceva în schimb”, a povestit Lauren, pentru publicaţia britanică iTV.

Au nevoie de angajaţi, după ce au devenit faimoşi pe Internet

Afacerea de familie a devenit rapid faimoasă şi datorită conţinutului publicat de Lauren pe platforma socială TikTok. Tânără compune melodii despre câini şi sanctuarul lor, iar clipurile au strâns mii de vizualizări. Iar pentru că totul merge atât de bine, Lauren şi Nicolas s-au văzut nevoiţi să mărească echipa şi caută acum angajaţi care să îi ajute, pentru a putea face faţă numărului mare de vizitatori. Ei nu au dat detalii despre salariul pe care îl oferă, dar cel minim în Marea Britanie e 1.400 de lire pe lună.

Câinii Golden Retriever iubesc copiii foto: Profimedia
Câinii Golden Retriever iubesc copiii foto: Profimedia

Câinii Golden Retriver sunt recomandaţi pentru familiile cu copii

Câinii din rasa Golden Retriever sunt cunoscuţi pentru că sunt foarte iubitori şi răbdători. Cu o medie de viaţă între 9 şi 15 ani, ei sunt uşor de dresat şi au o abilitate înnăscută de salvator, fiind recomandaţi pentru familiile cu copii mici, dar şi pentru persoanele cu dizabilităţi. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net