A fost premiat cel mai urât câine din lume. Cum arată „Mr. Happy Face”

Are 17 ani și a obținut titlul de cel mai urât câine din lume. E poreclit „Mr. Happy Face” și are un aspect nemaivăzut vreodată. Cățelul s-a impus la concursul World’s Ugliest Dog 2022.

image
Mr. Happy Face a fost desemnat cel mai urât câine din lume. Foto: colaj Twitter/Today Show

Faceți cunoștință cu „Mr. Happy Face - Domnul Față Fericită”. El este o corcitură de Chihuahua, nu are păr și e născut în Arizona. Începând din ultimul weekend al lunii iunie, a devenit oficial „cel mai urât câine din lume”, după ce a câștigat o competiție bizară organizată în ținutul vedetelor, California.

Vezi ce s-a întâmplat și la Cel mai mare concurs canin din acest an a avut loc în Alba

Competiția se desfășoară în fiecare an, dar a fost oprită pe perioada pandemiei de Covid-19. Câinele care a tras toată atenția are multiple probleme de sănătate, nu poate drept sta în picioare, dar se bucură de multă iubire din partea proprietarului său.

„Sunt foarte fericită că există recunoașterea adevăratei frumuseți interioare și asta este pur și simplu uimitor”, a spus Jeneda Benally, mândră de animalul ei.

Află Cum ținem sub control agresivitatea câinilor față de stăpân! Ce trucuri ne învață dresorul de câini al vedetelor, Mihai Nae!

Cel mai urât câine din lume are o poveste emoționantă. Ce premiu a obținut proprietarul lui?

Cu capul lui strâmb, un mohawk gri și un zgomot asemănător cu o „camionetă diesel”, Mr. Happy Face n-a avut adversar în concursul din California. Este, totuși, un miracol că acest animal este în viață, ținând cont de toate problemele pe care le-a întâmpinat. El a fost adoptat dintr-un adăpost din Arizona de o femeie cu un suflet mare.

„Nu știu dacă simt că am cel mai urât câine din lume, dar știu că am cel mai iubit câine din lume”, a precizat Jeneda Benally, o cântăreață în vârstă de 48 de ani.

Poate te interesează și o poveste emoționantă. Căţeaua Kuu e singurul câine din lume care are un iglu în fiecare iarnă

Mr. Happy Face a fost desemnat cel mai urât câine din lume. Va fi invitat într-o emisiune

Mr. Happy Face are toate motivele să fie fericit. Datorită concursului câștigat, cățelul s-a putut revanșa față de stăpâna lui pentru ajutorul primit de-a lungul timpului.

Aceasta a primit un premiu de 1.500 de dolari, o excursie la New York, dar și o invitație la emisiunea „The Today Show”, de la NBC. Bineînțeles, Jeneda va fi însoțită de cel mai urât câine din lume - „Domnul Față Fericită”, conform NY Times.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

vladut
Satul Aceredo jpg
brad pitt angelina jolie jpg
cub ion țiriac png
Alexandru Arsinel batran
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
image png
GettyImages 1338148296 jpg
image
image
image
image
Lacul Morii jpg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
Orașul Granadilla jpg
GettyImages 1338148296 jpg
7 act 1 2col trotineta jpeg
Sake, băutura din haiku jpeg