Drama unei britanice: serviciile sociale i-au luat copilul imediat după naștere, iar mama adoptivă l-a omorât în bătaie

O femeie din Regatul Unit a vorbit despre drama prin care a trecut, după ce băiețelul ei a fost ucis de femeia care încerca să îl adopte. Laura Castle (38 de ani) și soțul ei, Scott Castle (35 de ani), au decis să îl ia în grijă pe Leiland-James Corkhill cu doar 5 luni înainte de a muri.

sursa foto the sun webp

Copilul în vârstă de un an a suferit răni catastrofale la nivelul capului, printre care și o hemoragie cerebrală. Mama lui biologică, tot Laura, a ales să facă o serie de declarații cutremurătoare pentru presa de peste hotare, după ce Laura a fost găsită vinovată pentru crimă, în luna mai a acestui an, și apoi plasată în arest. Ea a povestit cum serviciile sociale l-au luat pe Leiland-James de lângă ea la doat două zile după ce l-a născut, lucru care a lăsat-o „zdrobită”.

S-a întâmplat tot în Marea Britanie:  Poveste dureroasă! Doi bărbați, gemeni identici, s-au stins la doar trei ore distanță. Ce a spus unul dintre ei, pe patul de moarte?

Din păcate, mama biologică nici nu a putut să-și atingă fiul după ce Laura Castle l-a bătut măr, în spital, pentru că rezerva în care se aflau a fost izolată de autorități, constituind locul crimei. Când Laura a rămas însărcinată cu Leiland-James, ea lucra cu organizația de caritate pentru violență domestică Women Out West, pentru a se vindeca în urma unei relații abuzive. Ceilalți copii ai săi au fost plasați în grija statului, când ea a apelat la autorități pentru a-l da afară din casă pe fostul partener.

A avut parte de o relație abuzivă și mai apoi i-a murit copilul. Laura este devastată

Laura credea că situația va fi diferită în ceea ce îl privește pe Leiland-James și a fost în al nouălea cer, dat fiind faptul că serviciile sociale nu au căutat-o până în a 22-a săptămână de sarcină. A povestit cum un asistent social nu i-a lăsat de înțeles că vor lua copilul de lângă ea, odată ce va veni pe lume, însă speranțele ei au fost zdrobite când un nou asistent social a preluat cazul și a căutat mai multe detalii despre trecutul ei.

Vezi și: O femeie din UK s-a îndrăgostit de un pușcăriaș condamnat pentru omor: „E tot ce mi-am dorit vreodată”

Inițial, băiețelul a fost plasat în grija unor asistenți maternali și apoi, în august 2020 a ajuns la soții Castle. În luna noiembrie a aceluiași an, un angajat al serviciilor sociale a fost surprins să afle că viitoarea mamă adoptivă se comportă urât cu copilul, spunând că este „leneș” și „gras”. Atunci, autoritățile au decis să nu i-l încredințeze, până nu merge la psiholog. În ianuarie 2021 Laura Castle a apelat numărul de urgență și a chemat salvarea, spunând că băiețelul a căzut de pe canapea și s-a lovit la cap.

„Am primit un telefon pe 6 ianuarie și mi s-a spuns că Leiland este la spital. Am întrebat ce s-a întâmplat. S-au întors și mi-au spus că, aparent, a avut un accident și a căzut de pe canapea, era în stare critică. Am întrebat persoana care m-a apelat la ce spital se află și i-am spus că vreau să merg să îmi văd copilul.

Nu rata nici: O femeie cu „dureri de burtă” a descoperit că a născut, după ce și-a văzut bebelușul în closet

Nu mi-au spus decât 24 de ore mai târziu când, în cele din urmă, am aflat că este la spitalul Liverpool Alder Hey. Până când am ajuns acolo, el era deja mort. Am înghețat, la început. Am stat înghețată vreo 5-10 minute. Nu știam ce să fac. Și apoi, în cele din urmă, am intrat în camera lui și am vrut doar să-l iau în brațe, dar nu mi-au permis”, a declarat mama biologică, pentru BBC.

Ulterior, s-au descoperit o serie de SMS-uri între mama adoptive, Laura Castle și tatăl adoptiv, Scott Castle. Femeia povestea cum îi dă palme pentru că o enervează și îi strică nu doar zilele, ci și nopțile. Mai mult, a spus că regretă decizia de a-l adopta și i-a atribuit jigniri îngrozitoare, în ciuda faptului că avea doar 12 luni.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net