O femeie din UK s-a îndrăgostit de un pușcăriaș condamnat pentru omor: „E tot ce mi-am dorit vreodată”

Nu toate poveștile de iubire se aseamănă, însă una dintre ele le întrece pe toate! Laura O’Sullivan s-a îndrăgostit iremediabil de un bărbat care se află în spatele gratiilor, unde va avea de ispășit o pedeapsă de 40 de ani pentru omor. Iată cum s-au cunoscut, de fapt, cei doi.

Laura O’Sullivan are 32 de ani și este mama a patru copii, iar în luna octombrie a anului trecut a devenit membra unei aplicații prin care poți coresponda cu deținuți din întreaga lume. Așa l-a și cunoscut pe Terrell Ravon Reese, în vârstă de 31 de ani. Cei doi au început să vorbească, deși nu s-au văzut niciodată față în față, în ciuda faptului că, surpriză, sunt logodiți din luna decembrie!

Nu rata: O britanică se chinuie de șase ani din cauza unei mușcături de păianjen. Riscă să-și piardă brațul

Terrell se află încarcerat la penitenciarul din Michigan și și-a cerut aleasa de soție printr-un apel telefonic, la doar două luni după ce au început să corespondeze. Mai mult, Laura O’Sullivan se arată îndrăgostită nebunește și spune că bărbatul are toate calitățile pe care și le-ar fi putut dori.

Laura O’Sullivan s-a logodit cu un deținut, fără să îl cunoască față în față

„Am crezut că e nebunie curată, efectiv nebunie curată, dar nu am putut să îmi controlez sentimentele și să îmi opresc inima. El e tot ce mi-am dorit vreodată”, a declarat tânăra, potrivit The Mirror.

Vezi și; A părăsit Marea Britanie pentru a promova România și a fost jefuit la Timișoara

Terrell a fost condamnat la 40 de ani de închisoare din cauza unei crime din anul 2009. Totul a avut loc pe când bărbatul avea doar 18 ani, în Detroit, unde alături de un prieten își propusese să îl tâlhărească pe un alt tânăr, însă situația a scăpat de sub control și celălalt bărbat a apăsat pe trăgaci.

„Gândul meu inițial a fost <la dracu!>, pentru că sună foarte rău. Dar nu el a comis fapta. Era tânăr și prost, în locul greșit, la momentul greșit și iată că a ajuns încarcerat pentru marea majoritate a vieții sale”, a mai spus ea.

Laura este originară din Bristol și pune bazele unei afaceri, în ciuda faptului că fiul său cel mare îi ocupă o bună parte din timp, având în vedere că are autism. Mama celor patru copii își propune să zboare în SUA pentru a se căsători cu Terell imediat ce actele sunt gata.

Sursă Foto: Arhivă personală, Mirror. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net