Gărzi ale Reginei Elisabeta a II-a, arestate pentru trafic de cocaină

E scandal în Marea Britanie și are legătură cu Familia Regală. Indirect, ce-i drept, pentru că protagoniștii sunt șase membri ai Gărzii Reginei Elisabeta a II-a, o veritabilă carte de vizită a Marii Britanii și a Casei Regale.

stanga
dreapta
Regina Elisabeta a II-a inspectează garda de onoare în timpul ceremoniei cheilor la Palatul Holyroodhouse în Edinburgh Scoţia FOTO Guliver / Getty Images /  Jeff J Mitchell
1 garda de corp jpg jpeg
GARDA jpeg
Membri din Garda irlandeza  in 1966 FOTO Arhiva National Geographic

Cei șase urmau să defileze la parada prilejuită de Jubileul de Platină, dar s-au trezit ridicați de „mascații” britanici și reținuți pentru trafic de cocaină și activități de cămătărie.

Șeful Gărzii e Prințul William

Rușinea adusă de cei șase infractori este amplificată și de faptul că Prințul William este șeful acestui corp de gardă. Bineînțeles, acest detaliu nu presupune faptul că între William și cele șase gărzi există și altă legătură decât una formală, impusă de sarcinile profesionale.

Cinci membri ai grupului infracțional cu trese au fost deja eliberați pe cauțiune, după ce fuseseră reținuți în cadrul unor razii realizate în forță de membri ai trupelor speciale în mai multe locuri din Marea Britanie sau Irlanda de Nord.

Citește și: Meghan Markle, desființată după ce a vizitat locul masacrului din Texas

Controalele au vizat atât casele suspecților cât și unitățile militare unde aceștia sunt încadrați.

Publicația britanică The Sun a investigat subiectul și susține că cel puțin unul dintre infractori a interacționat cu Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, soția Prințului William, cu ocazia Paradei de Ziua Sfântului Patrick.

Unul dintre infractori, fan declarat Kate Middleton

Respectivul ar fi avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Kate și ar fi descris-o pe aceasta drept „absolut uluitoare”, conform The Sun.

Bineînțeles că lipsa celor șase nelegiuiți nu va afecta parada, Regimentul format din Gărzi ale Reginei urmând să deschidă evenimentul. De altfel, peste 1.450 de soldați, 200 de cei și 400 de artiști vor fi implicați în evenimentul prilejuit de ziua de naștere a Reginei.

Regina Elisabeta e născută pe data de 21 aprilie, însă ziua celui mai longeviv monarh britanic se sărbătorește de două ori pe an.

Citește și: Asta da sărbătoare! Ce pregătiri speciale s-au făcut pentru Jubileul de Platină al reginei Elisabeta a II-a

Din păcate, Corpul de Gardă al Reginei Elisabeta a II-a nu e la primul scandal apărut anul acesta. Un membru s-a implicat activ, ca voluntar, în Războiul dintre Rusia și Ucraina.

De asemenea, altui membru i-a fost interzisă participarea la funeraliile Prințului Filip, regretatul soț al reginei Elisabeta a II-a, după ce au fost descoperite clipuri pornografice publicate pe Internet, în care apărea repsectivul militar alături de iubita sa.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

gabi badalau evenimente jpg
image png
peter imre corina dănilă jpg
646x404 (1) jpg
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
BeFunky collage (46) jpg
printul paul 1 jpeg
paula seling 0 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
646x404 (1) jpg
stranut raceala femeie batista jpeg
BeFunky collage (46) jpg
cazare cluj untold jpg
ILUSTRATIE BENZINA 05 002 INQUAM Photos Octav Ganea jpg
printul paul 1 jpeg