Prin╚Ťul Charles a ajuns ├«n Rom├ónia. Cum a fost ├«nt├ómpinat la Palatul Cotroceni

Prin╚Ťul Charles a ajuns deja ├«n Rom├ónia, ├«ntr-o vizit─â pe care a anun╚Ťat-o cu relativ pu╚Ťin timp ├«n urm─â. Alte╚Ťa Sa Regal─â ╚Öi-a f─âcut apari╚Ťia la Palatul Cotroceni, unde a fost ├«nt├ómpinat de pre╚Öedintele Klaus Iohannis.

image
Prin╚Ťul Charles a fost ├«nt├ómpinat de Klaus Iohannis Surs─â foto: EPA-EFE

Prin╚Ťul Charles a ajuns la ├«ntrevederea cu Pre╚Öedintele Klaus Iohannis la ora 14:45, ├«ns─â mo╚Ötenitorul tronului Regatului Unit nu z─âbove╚Ötea prea mult ├«n compania ╚Öefului statului, c─âci are un program destul de ├«nc─ârcat ├«n scurta sa vizit─â. Prin╚Ťul de Wales este a╚Öteptat apoi ╚Öi de c─âtre premierul Rom├óniei, Nicolae Ciuc─â, iar ├«nt├ólnirea va avea loc la Palatul Victoria.

Apoi, Biroul de pres─â al Casei Majest─â╚Ťii Sale Custodelui Coroanei a anun╚Ťat c─â Prin╚Ťul Charles va fi primit de Majestatea Sa Margareta ╚Öi Alte╚Ťa Sa Regal─â Principele Consort. Urma╚Öul Reginei Elisabeta a II-a nu se afl─â la prima vizit─â ├«n ceea ce o prive╚Öte pe Principesa Margareta, ci se ├«nt├ólnesc constant, ├«nc─â din anii '90.

image
Surs[ foto: EPA-EFE

Prin╚Ťul Charles, presupus─â idil─â cu Principesa Margareta

Pe c├ónd Alte╚Ťa Sa Regal─â Prin╚Ťul Charles ╚Öi Majestatea Sa Margareta aveau 26, respectiv 25 de ani, mo╚Ötenitorul tronului britanic se preg─âtea pentru c─âs─âtorie. Hola, o celebr─â revist─â de scandal din Spania, a realizat o anchet─â care a scos la iveal─â o posibil─â idil─â ├«ntre cei doi.

ÔÇ×De fapt, nu este pentru prima dat─â c├ónd se fac specula┼úii legate de ┬źcandidatura ┬╗ Margaretei de Rom├ónia pentru rolul de viitoare regin─â a Marii Britanii. ├Än luna septembrie a anului trecut, a ap─ârut citat─â ├«n cadrul unei liste de pretendente, al─âturi de Lady Jane Wellesley, fiica ducilor de Wellington, de Georgina Russell, fiica ambasadorului britanic la Madrid, de Rosie Clifton, fiica unui colonel retras ┼či secretar─â ├«n Londra, de Lady Henrietta Fitzroy, fata ducilor de Grafton ┼či pasionat─â de c─âl─ârie.

image
Surs─â foto: EPA-EFE

Familiile regale ale Marii Britanii ┼či Rom├óniei sunt ├«nrudite. Charles ┼či Margareta sunt veri ├«ndep─ârta┼úi, av├óndu-i ca str─âmo┼či comuni pe Regina Victoria a Angliei ┼či pe Regele Christian al X-lea al Danemarcei,ÔÇŁ, relev─â ancheta jurnali╚Ötilor din Spania.

Principesa Margareta s-a iubit cu Gordon Brown

├Än perioada 1960-1970, Principesa Margareta, ├«nc─â student─â ├«n Marea Britanie, l-a cunoscut pe Gordon Brown, care era tot student. Au avut o rela╚Ťie destul de lung─â, iar Majestatea Sa m─ârturisea, la un moment dat, c─â l-a iubit foarte mult. Se pare c─â discu╚Ťiile despre politic─â au determinat-o s─â se despart─â de el, iar pe Gordon l-au ajutat s─â r─âm├ón─â motivat ╚Öi s─â ├«╚Öi ├«ndeplineasc─â scopul. ├Äntre timp, el a fost ministru de finan╚Ťe, prim-ministru al Marii Britanii ╚Öi lider al Partidului Laburist.

Ulterior, Principesa Margareta ar fi avut o rela╚Ťie cu Prin╚Ťul Charles. Dup─â desp─âr╚Ťirea lor, Majestatea sa s-a c─âs─âtorit cu Radu Duda, care la baz─â este actor.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

matteo jpg
harta ANM 6 iulie 2022 jpg
4 laura cosoi jpg jpeg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
Monica Tatoiu
emil rengle
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg
irina loghin 80 de ani jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Smartphone Apple iPhone 13 FOTO Shutterstock
pahare   nunta   wine g2eb1bccbb 1280 jpg
viorel hrebenciuc jpeg
Kate Middleton ┼či Prin┼úul William
sf cuv sisoe cel mare sf mc lucia din roma 148107 jpg
woman 2566854 1920 jpg