A părăsit Marea Britanie pentru a promova România și a fost jefuit la Timișoara

Ultima actualizare:

Charlie Ottley este „cel mai român dintre britanici”, la concurență, chiar, cu Prințul Charles, alt admirator și promotor al culturii noastre tradiționale.

Atât de mult i-a plăcut lui Charlie în România, încât s-a mutat în țara noastră după ce a realizat niște filme documentare prin care a reușit să promoveze în toată lumea atracțiile autohtone.

Suspecții sunt minori

Luni, 6 iunie, el a fost jefuit în Timișoara, hoțul reușind să îi sustragă echipamentul de filmare, foarte scump.

Minorii şi mama lor au fost duşi la audieri Foto: observatornews.ro
Minorii şi mama lor au fost duşi la audieri Foto: observatornews.ro

Ofițerii departamentului „Investigaţii criminale” din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Județului  Timiş au reuşit identificarea şi depistarea a trei minori cu vârste cuprinse între 10 şi 14 ani, care sunt bănuiţi de jefuirea regizorului britanic Charlie Ottley, transmite Adevărul.

Aceştia au fost conduşi la sediul Secţiei 1 Poliţie Urbană Timişoara, în vedere audierii, alături de mama lor, o femeie de 26 de ani.

Citește și: Charlie Ottley a renunțat la Marea Britanie pentru o viață de basm în Brașov: «Am senzația că visez»

Anterior, Charlie Ottley a reclamat faptul că a fost jefuit în zona centrală a Timişoarei, afirmând că stătea pe bancă, iar cineva s-a apropiat şi i-a luat rucsacul în care se aflau echipamente de filmare și medii de stocare cu filmări care sunt foarte importante pentru cel mai nou proiect al său, culmea, de promovare a județului Timiș.

Timişoara este un oraş minunat, este vibrant, are foarte mulţi tineri, are o cultură bogată, cafenele, restaurante minunate. Am fost în momentul nepotrivit la locul nepotrivit.

Eram cu partenera mea Oana, stăteam pe bancă, ne uitam pe Google Maps, şi o mână a venit din spate, a luat rucsacul şi a fugit. Am încercat să alerg, am alergat după hoţ câteva minute, dar era mai bine antrenat. I-am văzut doar ceafa.

A alergat după hoț

Am văzut un tip care alerga foarte repede în direcţie opusă. Dacă vedeţi acest lucru, daţi-ne măcar filmările înapoi. Avem nevoie de cardul de memorie cu imaginile frumoase pe care le-am filmat. Putem cumpăra echipamente noi, dar imaginile sunt de nepreţuit”, a povestit Charlie Ottley.

Citește și: Simona Sensual revine! Nu în atenția publicului, ci a Poliției

În urmă cu un an, Charlie Ottley a povestit, într-un interviu acordat pentru Adevărul despre celebrele documentare „Wild Carpathia”, „Wild Danube” şi „Flavours of Romania”, dar și despre motivul care l-a determinat să lase Marea Britanie în urmă pentru a începe o viață nouă în țara noastră, în satul Șirnea, din județul Brașov.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
catalin predoiu JPG
image png
anul fara vara jpg
Asigurare locuinta - casa FOTO Shutterstock
monezi jpeg
pansies 7210851 1280 jpg
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net