Simona Sensual revine! Nu în atenția publicului, ci a Poliției

Ultima actualizare:

Simona Sensual face ce face și revine în atenție. De această dată, în atenția Poliției, întrucât fosta glorie a tabloidelor a trebuit să apeleze la autorități pentru a se simți în siguranță.

Nu a fost suficient că și-a schimbat înfățișarea, ea fiind cunoscută pentru părul blond, că bruneta e în continuare urmărită de fani obsedați de persoana ei, la ani buni de când a decis să se retragă din showbiz-ul autohton.

Simona e urmărită de indivizi diferiți

Practic, conform evenimentelor descrise de Simona Sensual, vedeta are orașul și hărțuitorul, frecvența episoadelor neplăcute fiind aproape lunară.  Ea a ajuns să fie atât de speriată, încât iubitul ei o însoțește aproape peste tot.

Într-adevăr, evenimentele descrise de Simona sunt cu adevărat șocante și deloc de trecut cu vederea.

De exemplu, la un moment dat a fost hărțuită la sala de fitness, cu altă ocazie s-a trezit în saună asaltată de un individ insistent sau, cu altă ocazie, un fan obsedat s-a apucat să bată în ușa unui apartament în care aceasta a locuit și l-a oferit spre închiriere.

Citește și: Simona Sensual e de nerecunoscut. Filtre sau operații? Rezultatul este neașteptat

E a povestit că de fiecare dată a avut de-a face cu hărțuitori diferiți.

Momentan nu am fost nici la sală. Bine, eu am renunțat să mai merg acolo. Nu am mai dat oportunitatea să mă mai întâlnesc(n.r. cu hărțuitorul), iar în rest lucrurile par să se liniștească, mai ales ce e vorba și de Poliție. A intrat și iubitul meu pe fir. Merge mai des cu mine peste tot. Dar de-a lungul timpului, cred că nu a fost o singură persoană.

A făcut reclamație și la Poliție

Acest individ a apărut acum, de curând, dar de vreo șase luni încoace, au fost persoane diferite. Adică, sunt mai mulți admiratori. În decembrie era altcineva. Am scăpat de acel cineva. Mulțumesc Domnului că am scăpat. Era mult mai periculos acela din decembrie.

În ianuarie, a avut loc alt incident, la firmă. Acolo a fost altceva. A vrut să intre prin efracție și să fure. Am scăpat și din individul acela.

Citește și: Simona Sensual, dorită la Survivor România! Motivul incredibil pentru care fostul soț al Elenei Ionescu a fost respins în show

Cel din decembrie stătea pe undeva prin alt județ, prin zona litoralului. Celălalt era tot din alt județ, spre Brașov. Acesta este din București. Și mai aveam unul care venea la apartamentul pe care îl am, dar este dat spre închiriere și trăgea de ușă. Deci, sunt persoane diferite'', a declarat Simona Sensual pentru Antena Stars.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net