Simona Sensual nu mai e blonda fatală! Imagini de senzație cu fosta iubită a lui Maharu

29 ianuarie 2022

Simona Suhoi, cunoscută publicului sub numele de Simona Sensual, s-a schimbat radical de când a renunțat la aparițiile televizate! În urmă cu un deceniu, era asociată cu aparițiile televizate zgomotoase și nu se ferea să nască controverse. Timpul a trecut, iar Simona are alte planuri acum. 

image
Simona Sensual și-a schimbat radical look-ul

În urmă cu aproape 10 ani, Simona Sensual era cunoscută de o țară întreagă pentru aparițiile sale și comentariile spumoase pe care le făcea în cadrul diferitelor emisiuni televizate.

Cu părul blond deschis, rochițe scurte, multe dintre ele rox, un machiaj strident și tocuri înalte, imaginea Simonei Sensual era greu de ignorat. Anii au trecut, iar Simona Sensual a renunțat la televiziune, dar și la imaginea care a consacrat-o. 

În prezent, Simona Sensual deține propria brutărie și pictează în timpul liber pentru a se relaxa. A pictat chiar și icoane, după cum a mărturisit în emisiunea lui Cătălin Măruță. 

"Pictura este o metodă de relaxare. De unde mi-a venit ideea? Voiam să renovez, să îmi găsesc și eu un colț al meu, de liniște, să mă uit și să mă încarc energetic. Și am găsit această pasiune. Credința oricum este în sufletul meu. Dacă am în preajma mea tablouri, icoane, asta mă face să am energie bună. Vor exista și picturi avangardiste, nu doar icoane", povestea Simona Suhoi, într-un interviu telefonic acordat lui Cătălin Măruță anul trecut. 

stanga
dreapta
image png
image png
image png
image png
image png
image png
image png
image png
image png
image png
image png

Nu doar interesele Simonei au suferit schimbări radicale, ci și look-ul său. Acum, Simona preferă o nuanță mai închisă a parului și un machiaj minimal, după cum se poate observa, cu ușurință. din fotografiile pe care Simona le distribuie pe pagina personală de Facebook.

Trăsăturile ei sunt la fel de frumoase, iar fosta asistentă TV pare că nu este adepta intervențiilor estetice, mizând pe un aspect cât mai natural, deși intervenția de augumentare mamara este una evidentă. 

Simona Sensual vrea să devină femeie de afaceri 

Simona Sensual s-a căsătorit în secret și a divorțat, iar acum își dorește să devină femeie de afaceri, nu vedetă de televiziune, așa cum își propusese cu ani în urmă. Și-a deschis în București un centru de panificație și, deși încă nu a obținut încă rezultatele dorite, lucrurile se îndreaptă spre o direcție bună.

Simona a dezvăluit că intenționează să deschidă mai multe astfel de centre după ce pandemia de coronavirus nu se va manifesta atât de puternic. 

Simona nu își dorește o relație 

Simona a povestit că pandemia a jutat-o să realizeze că se simte mai bine singură decât într-o relație, iar momentan vedeta nu intenționeză să se implice într-o altă poveste de dragoste. 

Viața mea este baza, dacă nu ești bine și spiritual, logic că nu e bine. Nu sunt cu nimeni. Sunt singură, da. După pandemia asta mi-am dat seama că e mai bine să fii singur", preciza Simona la finalul anului 2021. 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!     

irina tanase 13 jpg
andre JPG
anamaria prodan portret 0 jpeg
00032 jpg
banica vicoveanca jpeg
Pensionari din România jpg
crbl  2 (2) jpg
cris ciobanasu vlad gherman png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
BeFunky collage (6) jpg
banica vicoveanca jpeg
Cub Ilie nastase jpeg
cris ciobanasu vlad gherman png
kourtney kardashian si travis
anamaria prodan portret 0 jpeg