O britanică se chinuie de șase ani din cauza unei mușcături de păianjen. Riscă să-și piardă brațul

Viața unei femei din Marea Britanie s-a schimbat radical după ce a fost mușcată de un păianjen, în propria grădină. Calvarul a început în anuș 2016, iar de atunci Sharon se luptă pentru propria viață. Medicii sunt de părere că singura cale de a o salva este să-i amputeze mâna. 

Sharon are dureri cumplite din cauza mușcăturii de păianjen
Sharon are dureri cumplite din cauza mușcăturii de păianjen

În 2016, Sharon Brown, în vârstă de 43 de ani, a fost mușcată în timp ce făcea kebab cu fructe în grădina ei și susține că simptomele neplăcute au apărut la doar câteva minute. O mică gaură i-a apărut în mână. Ajunsă la medic, aceștia i-au precris antibiotice și antihistaminice, însă nimic nu anunța modul nefavorabil în care avea să funcționeze. 

Așa arăta, la început, rana lui Sharon
Așa arăta, la început, rana lui Sharon

În mod tragic, mușcătura de mărimea unui „cap de ac” s-a transformat într-o rană adâncă, acoperindu-i întreg antebrațul, mâncându-i carnea și dezvăluind țesuturile și tendoanele. Sharon nu a putut lucra în ultimii șase ani, deoarece rana deschisă nu s-a vindecat niciodată complet, iar medicii nu au reușit să diagnosticheze sau să trateze în mod eficient această afecțiune misterioasă.

Sharon se luptă pentru propria viață
Sharon se luptă pentru propria viață

Aici puteți vedea cum arată în prezent brațul lui Sharon

De șase ani, Sharon a trece prin tratament chinuitoare

Din 2016, Sharon a suferit a trecut prin mai multe tratamente, dar toate s-au dovedit fără succes: transfuzii de sânge, antibiotice intravenoase, trei operații de debridare, pentru îndepărtarea țesutului mort și infectat, precum și numeroase grefe de piele, acestea sunt doar o parte dintre tratamentele pe care le-au încercat disperați pentru a-i salva brațul.

Singura soluție pe care o mai au medicii în prezent pentru a o salva este să-i amputeze brațul în întregime. Judecând după gravitatea rănii de pe brațul femeii, medicii sunt de părere că cel care a provocat chinul este un păianjen exotic, cu un venin extrem de puternic. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Survivor Romania webp
Ahmet Eyüp Türkaslan, Facebook jpg
Cutremur în Turcia FOTO Profimedia
Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
Cutremur Turcia, Getty jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
cub andreea esca png
Farul CSU Craiova, Sportpictures jpg
image
image
image
image
image
image
baza jos (captura video) jpg
crima londra jpg
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
front captura jpg
Cutremur în Turcia FOTO Profimedia
miri nunta jpeg