Poveste dureroasă! Doi bărbați, gemeni identici, s-au stins la doar trei ore distanță. Ce a spus unul dintre ei, pe patul de moarte?

Ultima actualizare:

Destinul dureros al unor gemeni identici face înconjurul planetei, după ce Alan și Geoff Bates s-au stins din viață la doar trei ore distanță. Bărbații din Regatul Unit aveau 70 de ani, iar unul fusese diagnosticat cu cancer și medicii anunțaseră familia că nu va trăi mai mult de câteva luni.

gemeni identici (1) jpg

O pereche de gemeni identici au murit la câteva ore unul de celălalt, după ce au dus lupte îndelungate cu boli diferite. Alan Bates părea că vorbește cu fratele său geamăn, Geoff, înainte ca ambii să se stingă din viață. Fiica lui, Shelly, a mărturisit că știa că tatăl ei are zilele numărate, după ce aflase că suferă de cancer la gât.

Vezi și:  «Am râs de părinţii cu gemeni şi am făcut şi noi»

Ea a descris modul în care unchiul ei a murit după ce mai multe organe a cedat drept „ireal”, mai ales că se afla în drum spre spitalul la care era internat tatăl ei, Alan, pentru a-și lua rămas bun de la el, în momentul în care s-a produs tragedia, relatează Yorkshire Live.

Ce i-a spus un bărbat geamănului său identic, după ce acesta a murit?

Când Shelly a ajuns la spital, tatăl său părea că vorbește cu Geoff, fratele lui, căreia îi repeta „Sunt pe drum, ne vedem în curând”, acestea fiind ultimele cuvinte ale bărbatului. Fiica lui Alan, în vârstă de 40 de ani, a declarat că nu i-a venit să creadă ce s-a întâmplat exact înainte ca britanicul să treacă în neființă, iar acesta nu a fost singurul detaliu care a pus-o pe gânduri.

gemeni identici jpg

Nu rata: Doi jandarmi gemeni din Buzău și-au luat câini frați

„A fost de-a dreptul ireal. Eu și fratele meu, Andrew Bates, am fost nevoiți să călătorim din Sheffield către Coventry, pentru a merge să-l vedem pe tata. Dar, la jumătatea drumului, am primit un apel prin care am aflat că unchiul Geoff a murit. Am ajuns acolo unde era tatăl nostru și apoi, la 15-20 de minute, a murit și el.

Mătușa mea a spus că a fost ca și când tata ar fi vorbit cu unchiul meu. Pur și simplu repeta „sunt pe drum, ne vedem în curând”. Când am ajuns la spital, tata privea fix într-un punct situat în colțul tavanului și râdea”, a declarat fiica bărbatului.

Fiica lui Geoff, Katie Sellers, a spus că a fost devastator să primească vestea morții lui Alan, imediat după ce și tatăl ei a decedat. Cu toate acestea, a precizat că există totuși un confort, căci știe că gemenii- care au fost inseparabil de-a lungul vieții- au plecat „împreună din această lume”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net