Motivul dureros pentru care doi părinți și-au pus bebelușul într-un pătuț plin cu mazăre înghețată

Alice and Sam Taylor au fost protagoniștii unei tragedii, după ce visul frumos pe care îl trăiau s-a transformat rapid într-un coșmar. Fiul lor, Thomas, a suferit un stop cardiac la doar 12 zile, din cauza unei infecții nozocomiale. Din păcate, nu mai existau pătuțuri reci la spital, așa că au fost nevoiți să improvizeze.

parinti uk 2 jpg

Un cuplu din Regatul Unit a cumpărat mai multe pungi de mazăre congelată pentru a crea un pătuț rece improvizat, după ce bebelușul lor a murit. Fiul lor în vârstă de doar 12 zile a murit într-o ambulanță, în timp ce era transportat de urgență la spital.

Vezi și: O angajată de la morgă dezvăluie cele mai întunecate secrete: „Niciun cadavru nu...”

 Părinții îndurerați au vrut să îl ia acasă pentru o ultima oară, înainte de înmormântare, dar unitatea spitalicească nu mai avea niciun pătuț special, cunoscut și sub numele de pătuț rece, disponibil. În schimb, cadrele medicale le-au sugerat că ar putea folosi mazăre congelată într-un coșuleț special pentru bebeluși, iar cuplul s-a și îndreptat către supermarketul local.

Alice și-a așteptat soțul minute în șir, cu bebelușul în brațe

„Să stau în parcarea supermarketului și să îmi îmbrățișez băiețelul în timp ce Sam a intrat să ia cinci pungi de mazăre congelată a fost bizar. M-am gândit că dacă mă întâlnesc cu cineva cunoscut va fi foarte ciudat. Îmi doream ca Sam să se grăbească”, a declarat Alice, în vârstă de doar 27 de ani.

Nu rata: O femeie din UK a aflat că mai are doar 18 luni de trăit. Niciun medic nu și-a dat seama că are așa ceva

„Oricât de bizar pare (n.red.- gestul pe care l-au făcut), nu s-a simțit ciudat pentru că dacă aș fi putut să îl țin în brațe pentru totdeauna, aș fi făcut-o. Și acesta a fost ultimul drum al lui Thomas până acasa, așa că, într-un fel, parcă îmi doream să nu se mai termine. Să îl ducem acasă pentru ultima oară s-a simțit ca un lucru pe care a trebuit să îl facem, ca părinți.

parinti uk jpg

A însemnat că familia și prietenii au avut ocazia să îl cunoască, să își ia rămas buni și ne-a permis să creăm amintiri prețioase cu el, amintiri pe care le vom prețui pentru totdeauna”, a mai precizat mămica îndurerată, arată Mirror.

Cei doi părinți au creat acum o strângere de fonduri, pentru a ajuta spitalul din Regatul Unit să cumpere mai multe pătuțuri reci, dar și alte obiecte de care au nevoie pentru secția „Fulg de nea”, unde părinții vin să își ia adio de la nou născuți.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
thief 1562699 1280 jpg
Vladimir Putin Profimedia jpg
1 zodii bani jpg jpeg
miri  foto   Shutterstock jpg
cancer jpg
florin calinescu png
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (1) jpg
enescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net