O femeie din UK a aflat că mai are doar 18 luni de trăit. Niciun medic nu și-a dat seama că are așa cev

Shona Johnson a început să acuze dureri de stomac și balonare, iar apoi a început să slăbească. În anul 2021, la scurt timp după apariția primelor spimtome, a fost diagnosticată cu sindromul colonului iritabil, însă diagnosticul a fost unul greșit.

Shona Johnson, mama a trei copii, a aflat că are mai muțin de 18 luni de trăit la doar câteva săptămâni după ce s-a căsătorit. Sindromul colonului iritabil s-a dovedit a fi, de fapt, cancer de stomac în stadiu terminal. Și-a dat seama că ceva e în neregulă după ce a început să aibă crampe din ce în ce mai des, să se baloneze și să slăbească, indiferent de cât mânca.

Nu rata:  Un YouTuber cunoscut s-a stins la doar 23 de ani: „Dacă vedeți asta, am murit”

 A primit asigurări constante că nu are cancer și că afecțiunea sa este cauzată, în mare parte, de vârstă. Tânăra de 33 de ani susține că a făcut o gastroscopie și un CT, însă niciuna dintre analize nu a depistat cancerul. Ea a fost ușurată și credea că nu are motive de îngrijorare, în ciuda faptului că simptomele nu arătau semne de ameliorare.

A fost dusă de urgență la spital și a descoperit că are cancer în stadiu terminal

Tocmai se căsătorise, după o relație de zece ani, și era pe cale să înființeze propria afacere, un business de organizare evenimente. Acum, Shona face chimioterapie în speranța că își va putea prelungi viața și petrece tot timpul cu soțul său, Jahred, dar și cu copiii lor: Kelsey, Alijah și Kaya.

Vezi și: Doliu în presă! Jurnalista BBC, Deborah James, a murit la 40 de ani, din cauza unui cancer agresiv

„Când am aflat că e cancer, a trebuit să plec din rezerva pe care o aveam în spital ca să-i dau mamei veștile proaste. Eram în șoc și toată lumea din jurul meu a început să plânge. Erau supărați în mare parte pentru că am fost asigurați în repetate rânduri că nu e cancer, inclusiv în ziua în care am primti diagnosticul.

Chiar și în acea dimineață mi-au spus că sigur nu e cancer. Ne uităm la pozele de la nuntă și ne gândim la cât de fericiți eram acum patru luni. A fost cea mai fericită zi din viața noastră, iar acum ne confruntăm cu asta. Soțul meu va fi văduv în curând, cu trei copii, îmi frânge inima. Soțul meu a fost un sprijin, a făcut tot posibilul să aibă grijă de mine și de copiii”, a declarat Shona Johnson potrivit Mirror.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net