Un YouTuber cunoscut s-a stins la doar 23 de ani: „Dacă vedeți asta, am murit”

Technoblade, un cunoscut YouTuber și streamer în vârstă de 23 de ani, a murit după o luptă crâncenă cu o formă neștiută de cancer. Era urmărit de zece milioane de persoane pe rețelele de socializare, acolo unde posta filmulețe cu jocurile pe care le juca.

Și-a ținut identitatea ascunsă o perioadă îndelungată de timp, iar în ultimul videoclip pe care l-a postat a dezvăluit că îl chema Alex și că era din San Francisco. S-a stins din viață la doar 23 de ani, după ce anul trecut a fost diagnosticat cu cancer în stadiul IV. Din luna august 2021, a dispărut din lumina reflectoarelor și prezența sa de pe rețelele de socializare a scăzut considerabil.

Te-ar putea interesa și: Un youtuber român de 17 ani a murit fulgerător în Anglia! Mesajul sfâșietor pe care l-a scris înainte: "A fost o plăcere, oameni buni!"

Atunci a început să meargă la ședințe de chimioterapie, iar în luna decembrie a aceluiași an a anunțat că a fost operat pentru a elimina o tumoră din zona brațului. Tatăl său este cel care le-a transmis vestea dureroasă urmăritorilor lui Alex, într-un video intitulat „Până aici, tocilarilor”. Nici identitatea părintelui regretatului streamer nu a fost dezvăluită.

Technoblade s-a transformat, post-mortem, în Alex- băiatul care a strâns milioane de urmăritori

Despre Technoblade, tatăl lui a spus că a fost „cel mai minunat copil”. Apoi, bărbatul, vizibil îndurerat, a postat o înregistrare audio, în care fiul lui spunea: „Bună, tuturor, sunt Technoblade. Dacă vedeți asta, am murit. Dacă aș mai avea încă o sută de vieți, cred că aș alege să fiu Technoblade din nou, de fiecare dată, căci aceștia au fost cei mai fericiți ani din viața mea”.  

Nu rata nici:  Povestea YouTuberului care s-a săturat să rămână fără baterie și și-a construit propria baterie de 27.000.000mAh

Înainte să se stingă din viață, el s-a filmat în timp ce povestea despre lupta pe care a dus-o cu boala care l-a răpus, fiind luat prin surprindere de veștile primite din partea medicilor.

„În ultimele zile din luna iulie (n.red. – 2021), a început să mă doară mâna destul de tare (...). Mi-au făcut mai multe radiografii și mi-au spus că durerea este cauzată de cancer. Nu se putea mai rău. Eram un tânăr sănătos de 22 de ani, rar mergeam la medic sau la dentist”, declara, la momentul respectiv, tânărul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net