O angajată de la morgă dezvăluie cele mai întunecate secrete: „Niciun cadavru nu...”

Ultima actualizare:

Emma Yates și-a făcut cont pe Tik tok pentru a vorbi despre locul său de muncă. Tânăra este angajată la morgă, iar videoclipurile sale s-au viralizat rapid, căci șatena răspunde la unele dintre cele mai des întâlnite întrebări despre procedeele care au loc înainte de înmormântări sau incinerări.

Emma Yates este originară din Regatul Unit și spune adevărul despre implicațiile meseriei sale. Ea a dezvăluit ce înseamnă să lucrezi cu cadavre, dar și curiozitățile oamenilor care află ce job are. Acest loc de muncă, însă, nu este pentru cei slabi de înger, căci se luptă cu schelete, culege insecte de pe trupurile neînsuflețite și se confruntă cu pete de sânge și chiar de organe precum creierul zi de zi.

S-ar putea să te intereseze:  O angajată dezvăluie camerele secrete! Habar nu aveai că există așa ceva pe vasele de croazieră

În cel mai recent filmuleț publicat pe Tik Tok, Emma Yates a vorbit despre cele mai des întâlnite conversații pe care le poartă la birou. Discuțiile sunt de obicei: „Poate să pună cineva viermii ăștia în gunoi?” sau „omul ăsta e aici pentru creier”, dar astea sunt doar câteva dintre problemele cu care tânăra se confruntă într-o zi de lucru.

Locul de muncă de la morgă i-a afectat simțul olfactiv

 „Chips-urile au gust de decompunere”, a declarat tânăra. Mai mult, în clipurile sale, Emma a povestit și câteva întâmplări cu care s-a confruntat în timpul programului. Spre exemplu, la un moment dat, un cadavru a rămas fără un picior și altă dată s-a trezit cu pete de creier peste tot pe haine. Și, cireașa de pe tort, Emma Yates s-a luptat cu un schelet, la un moment dat.

Ți-am pregătit și: Locul secret unde se ascund piloții în timpul zborului! Puțină lume știe de el

Totodată, se pare că unul dintre cele mai comune mituri pe care oamenii le cred relevă faptul că oamenii nu mai au sange, odată ce mor. Ea a mărturisit că nu este adevărat.

„Când te ocupi de persoane care au murit, vei observa că sângele se va scurge la baza corpului, așa că dacă stai pe spate, se va duce în zona respectivă. Niciun cadavru nu se ridică pe masa post-mortem. Uneori rămân gaze în organism, iar mușchii vor avea niște spaspe, dar ai nevoie de mulți mușchi pentru a te ridica, iar cadavrele nu au așa ceva.

Mereu le tratăm cu respect, la fel cum am face și cu un pacient viu. Umorul te ajută să treci peste cele mai rele zile”, a declarat ea, pe Tik Tok.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net