O angajată de la morgă dezvăluie cele mai întunecate secrete: „Niciun cadavru nu...”

Emma Yates și-a făcut cont pe Tik tok pentru a vorbi despre locul său de muncă. Tânăra este angajată la morgă, iar videoclipurile sale s-au viralizat rapid, căci șatena răspunde la unele dintre cele mai des întâlnite întrebări despre procedeele care au loc înainte de înmormântări sau incinerări.

Emma Yates este originară din Regatul Unit și spune adevărul despre implicațiile meseriei sale. Ea a dezvăluit ce înseamnă să lucrezi cu cadavre, dar și curiozitățile oamenilor care află ce job are. Acest loc de muncă, însă, nu este pentru cei slabi de înger, căci se luptă cu schelete, culege insecte de pe trupurile neînsuflețite și se confruntă cu pete de sânge și chiar de organe precum creierul zi de zi.

S-ar putea să te intereseze:  O angajată dezvăluie camerele secrete! Habar nu aveai că există așa ceva pe vasele de croazieră

În cel mai recent filmuleț publicat pe Tik Tok, Emma Yates a vorbit despre cele mai des întâlnite conversații pe care le poartă la birou. Discuțiile sunt de obicei: „Poate să pună cineva viermii ăștia în gunoi?” sau „omul ăsta e aici pentru creier”, dar astea sunt doar câteva dintre problemele cu care tânăra se confruntă într-o zi de lucru.

Locul de muncă de la morgă i-a afectat simțul olfactiv

 „Chips-urile au gust de decompunere”, a declarat tânăra. Mai mult, în clipurile sale, Emma a povestit și câteva întâmplări cu care s-a confruntat în timpul programului. Spre exemplu, la un moment dat, un cadavru a rămas fără un picior și altă dată s-a trezit cu pete de creier peste tot pe haine. Și, cireașa de pe tort, Emma Yates s-a luptat cu un schelet, la un moment dat.

Ți-am pregătit și: Locul secret unde se ascund piloții în timpul zborului! Puțină lume știe de el

Totodată, se pare că unul dintre cele mai comune mituri pe care oamenii le cred relevă faptul că oamenii nu mai au sange, odată ce mor. Ea a mărturisit că nu este adevărat.

„Când te ocupi de persoane care au murit, vei observa că sângele se va scurge la baza corpului, așa că dacă stai pe spate, se va duce în zona respectivă. Niciun cadavru nu se ridică pe masa post-mortem. Uneori rămân gaze în organism, iar mușchii vor avea niște spaspe, dar ai nevoie de mulți mușchi pentru a te ridica, iar cadavrele nu au așa ceva.

Mereu le tratăm cu respect, la fel cum am face și cu un pacient viu. Umorul te ajută să treci peste cele mai rele zile”, a declarat ea, pe Tik Tok.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

299011783 10228211450569350 3863063160789419997 n jpg
646x404 jpg
BeFunky collage (3) jpg
oana roman 2 webp
jennifer lopez ben affleck jpg
Anne Heche FOTO Getty Images
soferi opriti de politisti jpeg
wizz air avion jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
fbi donald trump 2 webp
calendar ortodox 2021 13 august sf tihon din zadonsk png
calendar ortodox 2021 12 august sfintii mucenici fotie si anichint png
FotoJet (1) jpg
wizz air avion jpeg
Razboi in Ucraina - pagubele provocate de bombardamentele din Kostiantynivka FOTO AFP