Tat─âl care ╚Öi-a ╚Ťinut copilul mort o lun─â ├«n cas─â, internat la psihiatrie. Ce alte orori a putut s─â fac─â

Ies la iveal─â am─ânunte terifiante ├«n cazul tat─âlui din Sighetu Marma╚Ťiei care a ascuns cadavrul propriului copil ├«n cu╚Öca unui c├óine. B─ârbatul a fost internat la psihiatrie pentru dou─â s─âpt─âm├óni, ir poli╚Ťia ├«l cerceteaz─â pentru ucidere din culp─â ╚Öi profanare de cadavre. 

politia nu treceti 0 jpeg
FOTO: Arhiv─â

Tat─â a doi b─âie╚Ťi, unul de 14 ani (cel decedat) ╚Öi altul de 16 ani, b─ârbatul nu prea se ├«ngrijea s─â le fie bine copiilor. R─âmas v─âduv ├«n urm─â cu doi ani, acesta ╚Öi-a ref─âcut via╚Ťa al─âturi de o femeie care are o feti╚Ť─â.

Comportamentul b─ârbatului din ultimele s─âpt─âm├óni a dat de g├óndit vecinilor. Acesta se mutase efectiv ├«ntr-un autoturism, ├«n propria curte, unde dormea ├«mpreun─â cu concubina sa ╚Öi cu feti╚Ťa ei. Mai mult, acolo m├óncau, acolo ╚Ťineau toate proviziile, iar pe re╚Ťelele de socializare erau foarte activi. Vecinii au povestit pentru observatornews.ro c─â se ╚Ťineau ╚Öi ÔÇ×petreceriÔÇŁ cu muzic─â ╚Öi b─âutur─â ├«n ma╚Öina respectiv─â.

╚śi-a obligat fiul s─â doarm─â l├óng─â cadavrul fratelui s─âu   

Despre c├ót ├«l preocupa soarta propriilor copii este greu de spus. Oamenii din jur spun c─â, mai ales de c├ónd s-a stins mama b─âie╚Ťilor, ace╚Ötia nu mai primeau prea mult─â aten╚Ťie ╚Öi nici ├«ngrijire. ├Än ultimul an, copilul de 14 ani, care avea un handicap, nici nu mai fusese scos din cas─â, la aer.

După ce acesta a decedat, bărbatul și-a obligat celălalt fiu să doarmă în casă cu cadavrul. De frică, acesta s-a conformat.

Teribila poveste a ie╚Öit la iveal─â abia c├ónd un vecin s-a sesizat c─â ceva e ├«n neregul─â, pentru c─â nu-l mai auzea ╚Ťip├ónd pe copilul cu probleme de s─ân─âtate. Iar c├ónd a mers s─â ├«ntrebe despre el, b─ârbatul tot timpul inventa diverse motive s─â nu ├«l scoat─â afar─â. 

A fost cerut─â o expertiz─â aprofundat─â 

Acum, b─ârbatul este internat pentru 14 zile la sec╚Ťia de pshiatrie a Centrului de Primire ├«n Regim de Urgen╚Ť─â din Sighetu Marma╚Ťiei, unde urmeaz─â s─â i se fac─â o expertiz─â aprofundat─â. La reconstituire, acesta nu a avut nicio remu╚Öcare, niciun regret.

├Än cauz─â, verific─ârile continu─â sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe l├óng─â Judec─âtoria Sighetu Marma╚Ťiei, sub aspectul comiterii infrac╚Ťiunilor de ucidere din culp─â ╚Öi profanare de cadavre.

DGASPC Maramure╚Ö a instituit o m─âsur─â de protec╚Ťie special─â pentru cel─âlalt minor al b─ârbatului, ├«n v├órst─â de 16 ani. Acesta este g─âzduit ├«n Centrul de primire ├«n regim de urgen╚Ť─â Sighetu Marma╚Ťiei ╚Öi beneficiaz─â de toate serviciile de specialitate, inclusiv consiliere psihologic─â.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

dani otil gabriela prisacariu
Romani┼úa Iovan ┼či Iulian Gogan jpeg
romanca rechin 1 png
FotoJet (5) jpg
FotoJet jpg
andreea banica
romanca rechin 2 png
printul harry profimedia 0685156749 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
iolanda anamaria babau jpg
calendar ortodox 2021 9 iulie sfantul sfintit mucenic pangratie episcopul taorminei png
whatsapp down 799948 jpeg
FotoJet (5) jpg
Regina Elizabeta la nunta fiului s─âu Charles cu Camilla Parker Bowles 2005. Foto Gettyimages
romanca rechin 2 png