Tatăl care și-a ținut copilul mort o lună în casă, internat la psihiatrie. Ce alte orori a putut să facă

Ies la iveală amănunte terifiante în cazul tatălui din Sighetu Marmației care a ascuns cadavrul propriului copil în cușca unui câine. Bărbatul a fost internat la psihiatrie pentru două săptămâni, ir poliția îl cercetează pentru ucidere din culpă și profanare de cadavre. 

FOTO: Arhivă
FOTO: Arhivă

Tată a doi băieți, unul de 14 ani (cel decedat) și altul de 16 ani, bărbatul nu prea se îngrijea să le fie bine copiilor. Rămas văduv în urmă cu doi ani, acesta și-a refăcut viața alături de o femeie care are o fetiță.

Comportamentul bărbatului din ultimele săptămâni a dat de gândit vecinilor. Acesta se mutase efectiv într-un autoturism, în propria curte, unde dormea împreună cu concubina sa și cu fetița ei. Mai mult, acolo mâncau, acolo țineau toate proviziile, iar pe rețelele de socializare erau foarte activi. Vecinii au povestit pentru observatornews.ro că se țineau și „petreceri” cu muzică și băutură în mașina respectivă.

Și-a obligat fiul să doarmă lângă cadavrul fratelui său   

Despre cât îl preocupa soarta propriilor copii este greu de spus. Oamenii din jur spun că, mai ales de când s-a stins mama băieților, aceștia nu mai primeau prea multă atenție și nici îngrijire. În ultimul an, copilul de 14 ani, care avea un handicap, nici nu mai fusese scos din casă, la aer.

După ce acesta a decedat, bărbatul și-a obligat celălalt fiu să doarmă în casă cu cadavrul. De frică, acesta s-a conformat.

Teribila poveste a ieșit la iveală abia când un vecin s-a sesizat că ceva e în neregulă, pentru că nu-l mai auzea țipând pe copilul cu probleme de sănătate. Iar când a mers să întrebe despre el, bărbatul tot timpul inventa diverse motive să nu îl scoată afară. 

A fost cerută o expertiză aprofundată 

Acum, bărbatul este internat pentru 14 zile la secția de pshiatrie a Centrului de Primire în Regim de Urgență din Sighetu Marmației, unde urmează să i se facă o expertiză aprofundată. La reconstituire, acesta nu a avut nicio remușcare, niciun regret.

În cauză, verificările continuă sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației, sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și profanare de cadavre.

DGASPC Maramureș a instituit o măsură de protecție specială pentru celălalt minor al bărbatului, în vârstă de 16 ani. Acesta este găzduit în Centrul de primire în regim de urgență Sighetu Marmației și beneficiază de toate serviciile de specialitate, inclusiv consiliere psihologică.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net