Copil de 4 ani agresat de medic în cabinet. Mama a chemat poliția

Un copil de patru ani a fost agresat de medicul pediatru în timpul unui consult, iar în urma incidentului mama a chemat poliția. Din spusele femeii, micuțul are răni în gură și a fost plesnit peste mânuțe. Scena s-a desfășurat chiar sub ochii ei, la spitalul Județean Vâlcea.

image

Situație revoltătoare la Spitalul Județean din Vâlcea. Un copil de 4 ani și jumătate a fost agresat de către un medic pediatru, în timpul unui consult la Unitatea Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Vâlcea. 

Mama celui mic a povestit pe Facebook ce s-a întâmplat. Astfel, din spusele femeii se pare că micuțul nu a vrut să coopereze atunci când medicul i-a cerut să deschidă gura pentru a se uita în gâtul lui. Prin urmare, medicul i-a băgat palețica cu forța și i-a provocat zgârieturi care au sângerat. Copilul a devenit și mai agitat, moment în care medicul l-a plesnit peste mâini. Scena s-a desfășurat sub privirile șocate ale mamei. 

Medicul: „Copilul m-a zgâriat. De aceea l-am lovit”

“Efectiv l-a agresat fizic în faţa mea! Să nu mai spun că l-a rănit cu paleţica în gură de l-am găsit cu sânge şi zgârieturi. Este vorba despre doamna doctor pediatru Robescu! Când am întrebat cum este posibil aşa ceva am primit răspuns: “Copilul m-a zgâriat şi de aceea l-am lovit”! Am sunat la poliţie fără să mai stau pe gânduri, iar la sosirea echipajului de poliţie a minţit vehement spunând că doar i-a dat mâinile jos de pe ale ei şi i-a zis să se potolească pentru că eu nu am cooperat pentru consult şi am lăsat copilul să facă ce vrea”, a scris mama copilului.

În urma incidentului, mama copilului, pe lângă faptul că a chemat poliția,  a depus și o reclamație pe numele medicului. Acum doctorița este anchetată de oamenii legii. 

Femeia a mai afirmat că va sesiza şi Colegiul Medicilor cu privire la comportamentul doctoriţei şi va face şi plângere penală împotriva ei.

Reprezentanţii IPJ Vâlcea au confirmat că s-a depus o plângere și se fac cercetări. In schimb, la Colegiul Medicilor Vâlcea nu fusese depusă nicio reclamație, până joi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
elicoptere prabusite jpg
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
Arme iraniene confiscate de SUA FOTO Departamentul Apărării webp
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Oppenheimer si actorul jpg
bani  foto   Shutterstock jpg
ana Blandiana 1990 jpg
1 minestrone jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net