O doctoriţă băută s-a urcat la volan şi a făcut prăpăd pe șosele

O femeie, medic stomatolog în Iași, aflată în stare avansată de ebrietate, s-a urcat la volanul mașinii sale și a produs două accidente rutiere în care a distrus alte două autoturisme. Potrivit martorilor, se pare că femeia nu este la prima abatere de acest gen. Pe numele ei poliția a deschis un dosar penal. 

radar politie rutiera jpeg

Ana Maria Năstac este medic în Iași și, se pare, prietenă la cataramă cu băutura. Femeia a consumat, duminică seara, băuturi alcoolice, iar apoi s-a urcat la volanul mașinii. Pe drum, a fost implicată în două accidente. 

Ea a lovit o mașină parcată și, văzând că nu e nimeni prin preajmă, a fugit de la locul accidentului. Dar nu a durat mult și a mai provocat unul. Femeia, de data aceasta, a lovit un autoturism care circula regulamentar.

Poliţiştii sosiţi la faţa locului au testat-o pe şoferiţă şi aşa au aflat că femeia avea o alcoolemie de 0,47 la mie. După ce a fost testată cu aparatul alcooltest și a rezultat că se afla sub influența băuturilor alcoolice,medicul a refuzat să-i fie prelevate probe biologice. Prin urmare, s-a ales cu dosar penal.

image

În luna martie a anului trecut, medicul Ana Maria Năstac a fost implicat într-un alt incident. Atunci, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi prin 112 despre un accident soldat cu victime omeneşti care a avut loc pe raza municipiului Iaşi, în care au fost implicate două autovehicule.

Medicul stomatolog, probleme mari cu legea

Femeia nu se află la prima abatere. Ea a avut și în trecut probleme cu legea.  Femeia a  fost trimisă în judecată deoarece a hărțuit o judecătoare de la Judecătoria Iași. Medicul ar fi aflat că judecătoarea îi trimitea mesaje private iubitului său și a devenit geloasă. Ea a căutat-o pe presupusa amantă chiar la locul său de munca - la Judecătoria Iași. De asemenea, a hărțuit-prin mesaje mesaje pe Facebook, scrie presa locală. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net