Tânăr de 35 de ani, spulberat de un șofer de TIR care conducea băut. Toată comuna îl plânge pe Ionuț

Ultima actualizare:

Decesul unui tânăr de 35 de ani a îndoliat întreaga comunitate din localitatea Cristian, județul Sibiu. Bărbatul și-a pierdut viața joi seara, după ce mașina pe care o conducea s-a izbit violent de un TIR. Soția sa a fost rănită și transportată la spital, cu fractură la picior.

Un accident cumplit a avut loc, joi seara, la intrare în localitatea Cristian. Foto: Ora de Sibiu
Un accident cumplit a avut loc, joi seara, la intrare în localitatea Cristian. Foto: Ora de Sibiu

Destinul unui tânăr familist a fost distrus joi, 20 ianuarie, în urma unui accident petrecut pe DN1, la intrarea în localitatea Cristian, județul Sibiu. Bărbatul se deplasa pe sensul Sibiu, spre comuna Cristian, iar în mașină cu el se afla soția lui, în vârstă de 30 de ani. Mașina lui a intrat în coliziune cu un TIR, care ieșea din curtea unei societăți comerciale. Impactul a fost devastator pentru bietul bărbat, care a fost resuscitat, la fața locului, dar în zadar. Soția lui a supraviețuit și a fost transportată la spital.

Șoferul TIR-ului consumase alcool

După testarea cu aparatul etilotest s-a dovedit că șoferul TIR-ului, un timișorean în vârstă de 43 de ani, consumase alcool. "Autoturismul se deplasa pe sensul Sibiu spre Cristian şi era condus de un sibian, în vârsta de 35 de ani. În maşină cu acesta se afla soţia sa, în vârstă de 30 de ani. Ansamblul TIR era condus de un timişorean în vârstă de 43 de ani, iar coliziunea între cele două autovehicule s-a produs în momentul în care acesta ar fi ieşit din curtea unei societăţi comerciale în drumul naţional. Conducătorul ansamblului TIR a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul testării fiind de 0,12 mg/l alcool pur în aerul expirat", a declarat, pentru turnulsfatului.ro, Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Ionuț e plâns de întreaga comunitate

Ora de Sibiu scrie că pe tânărul care a decedat îl chema Ionuț, era căsătorit și avea copii. Întreaga comunitate din Cristian îl cunoștea și îl deplânge, acum, destinul necruțător. „Doamne, ai luat un soț și un tată de lângă familia lui”, „Dumnezeu să te odihnească în pace, vărul meu”, „Dumnezeu să te ierte, prietenul meu. Îmi pare rău, condoleanțe”, „Condoleanțe familiei. Păcat, era un om bun”, „Doamne, ce păcat, doi copii pierduți, mult prea devreme”, „Nu îmi vine să cred. Dumnezeu să te odihnească în pace, om bun”, sunt doar câteva dintre ultimele gânduri pe care rudele, prietenii și toți cei care l-au cunoscut pe Ionuț

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net