Tatăl Raisei, mesaj dur pentru polițist: "Ar fi trebuit să nu dea cu piciorul, să o lovească ca pe un câine"

Ultima actualizare:

Cazul Raisei, fetița de 13 ani care a murit nevinovată, lovită în plin pe trecerea de pietoni, a revoltat și impresionat o țară întreagă. După declarațiile dureroase ale mamei, și tatăl Raise a avut o intervenție după audieri, un mesaj tranșant la adresa polițistului.

Tatăl Raisei. Captură Antena 3
Tatăl Raisei. Captură Antena 3

Durerea părinților care și-au pierdut copilul nu poate fi descrisă în cuvinte, însă mama și tatăl Raisei își adună puterile, pentru că mai au acasă un băiețel în vârstă de 3 ani. Mai mult, vor să se facă dreptate în cazul Raisei. Polițistul care a produs tragedia de pe bulevardul Laminorului, joi, 13 ianuarie, a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, iar ancheta este în plină desfășurare. Luni a avut loc o nouă rundă de audieri, iar tatăl Raisei e dcis să meargă până în pânzele albe, pentru dreptate, deși nimeni și nimic nu-i va putea aduce fiica înapoi. 

Tatăl Raisei, mesaj tranșant pentru polițist: "Ar fi trebuit să fie om"

Mai mult, bărbatul a avut și un mesaj tranșant pentru agentul de 27 de ani, fotografiat de martori imediat după impact, că ar fi verificat cu piciorul dacă Raisa mai trăiește. 

Polițistul, surprins de martori când verifică trupul fetiței cu piciorul
Polițistul, surprins de martori când verifică trupul fetiței cu piciorul

E foarte greu pentru noi pentru că ne-am pierdut îngeraușul, dar avem un mesaj pentru domnul polițist, că ar fi trebuit să fie om, să nu dea cu piciorul să o lovească ca pe un câine, ci să încerce să o ajute și să o salveze și să nu uite că și el va avea copii și probabil Dumnezeu va avea grijă”, a transmis tatăl Raisei, potrivit Wowbiz.ro. Mama fetiței a avut și ea un mesaj emoționant, anunând că frățiorul Raise nu știe că nu își va mai vedea vreodată surioara.

Raisa Nicoleta a murit joi, 13 ianuarie, după ce a fost lovită în plin de mașina condusă de un polițist de 27 de ani, pe bulevardul Laminorului, din Capitală. Raisa venea de la școală împreună cu prietena ei, o fetiță de 11 ani, care a scăpat cu viață, fiind operată la Spitalul Grigore Alexandrescu, din București. În momentul de față, agentul se află sub control judiciar pentru 60 de zile.

Poliţia Capitalei a venit luni cu precizări și a anunțat că agentul implicat în accident participase la verificări privind respectarea măsurilor anti-COVID la patru unităţi de învăţământ, iar la momentul accidentului făcea verificări solicitate de Evidenţa Populaţiei.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net