Tat─âl Raisei, mesaj dur pentru poli╚Ťist: "Ar fi trebuit s─â nu dea cu piciorul, s─â o loveasc─â ca pe un c├óine"

18 ianuarie 2022

Cazul Raisei, feti╚Ťa de 13 ani care a murit nevinovat─â, lovit─â ├«n plin pe trecerea de pietoni, a revoltat ╚Öi impresionat o ╚Ťar─â ├«ntreag─â. Dup─â declara╚Ťiile dureroase ale mamei, ╚Öi tat─âl Raise a avut o interven╚Ťie dup─â audieri, un mesaj tran╚Öant la adresa poli╚Ťistului.

image
Tat─âl Raisei. Captur─â Antena 3

Durerea p─ârin╚Ťilor care ╚Öi-au pierdut copilul nu poate fi descris─â ├«n cuvinte, ├«ns─â mama ╚Öi tat─âl Raisei ├«╚Öi adun─â puterile, pentru c─â mai au acas─â un b─âie╚Ťel ├«n v├órst─â de 3 ani. Mai mult, vor s─â se fac─â dreptate ├«n cazul Raisei. Poli╚Ťistul care a produs tragedia de pe bulevardul Laminorului, joi, 13 ianuarie, a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, iar ancheta este ├«n plin─â desf─â╚Öurare. Luni a avut loc o nou─â rund─â de audieri, iar tat─âl Raisei e dcis s─â mearg─â p├ón─â ├«n p├ónzele albe, pentru dreptate, de╚Öi nimeni ╚Öi nimic nu-i va putea aduce fiica ├«napoi. 

Tat─âl Raisei, mesaj tran╚Öant pentru poli╚Ťist: "Ar fi trebuit s─â fie om"

Mai mult, b─ârbatul a avut ╚Öi un mesaj tran╚Öant pentru agentul de 27 de ani, fotografiat de martori imediat dup─â impact, c─â ar fi verificat cu piciorul dac─â Raisa mai tr─âie╚Öte. 

politist laminorului observator jpg
Poli╚Ťistul, surprins de martori c├ónd verific─â trupul feti╚Ťei cu piciorul

ÔÇ×E foarte greu pentru noi pentru c─â ne-am pierdut ├«ngerau╚Öul, dar avem un mesaj pentru domnul poli╚Ťist, c─â ar fi trebuit s─â fie om, s─â nu dea cu piciorul s─â o loveasc─â ca pe un c├óine, ci s─â ├«ncerce s─â o ajute ╚Öi s─â o salveze ╚Öi s─â nu uite c─â ╚Öi el va avea copii ╚Öi probabil Dumnezeu va avea grij─âÔÇŁ, a transmis tat─âl Raisei, potrivit Wowbiz.ro. Mama feti╚Ťei a avut ╚Öi ea un mesaj emo╚Ťionant, anun├ónd c─â fr─â╚Ťiorul Raise nu ╚Ötie c─â nu ├«╚Öi va mai vedea vreodat─â surioara.

Raisa Nicoleta a murit joi, 13 ianuarie, dup─â ce a fost lovit─â ├«n plin de ma╚Öina condus─â de un poli╚Ťist de 27 de ani, pe bulevardul Laminorului, din Capital─â. Raisa venea de la ╚Öcoal─â ├«mpreun─â cu prietena ei, o feti╚Ť─â de 11 ani, care a sc─âpat cu via╚Ť─â, fiind operat─â la Spitalul Grigore Alexandrescu, din Bucure╚Öti. ├Än momentul de fa╚Ť─â, agentul se afl─â sub control judiciar pentru 60 de zile.

Poli┼úia Capitalei a venit luni cu preciz─âri ╚Öi a anun╚Ťat c─â agentul implicat ├«n accident participase la verific─âri privind respectarea m─âsurilor anti-COVID la patru unit─â┼úi de ├«nv─â┼ú─âm├ónt, iar la momentul accidentului f─âcea verific─âri solicitate de Eviden┼úa Popula┼úiei.

stanga
dreapta
raisa nicoleta jpg
raisa inmormantare jpg
accident masina de politie
politist 3 jpg
politist 4 jpg
politist accident bucuresti png
banica vicoveanca jpeg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
00032 jpg
irina fodor asia express jpg
anamaria prodan portret 0 jpeg
cris ciobanasu vlad gherman png
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
crbl  2 (2) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Catedrala Mântuirii Neamului   București (Ianuarie 2022) jpg
calendar ortodox 2021 28 mai sfantul ierarh nichita marturisitorul episcopul calcedonului png
BeFunky collage (7) jpg
spital ploiesti png
4 carmen iohannis rochie scumpa 3 jpg jpeg
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg