Londra, sub semnul focului în cea mai fierbinte zi: „Am pierdut totul!”. Zonele afectate de incendii arată ca după război VIDEO

Marea Britanie a înregistrat marți, 19 iulie, cea mai fierbinte zi din istorie, în unele zone temperaturile ajungând și la 40 de grade Celsius. Din cauza caniculei, au avut loc mai multe incendii de vegetație, care s-au extins și la casele oamenilor. 

Mai multe case din Londra au fost devastate de incendiu
Mai multe case din Londra au fost devastate de incendiu

Foto: captură video The Sun

Citește și: Planeta ia foc! Temperaturi record în Anglia, unde s-a topit pista unui aeroport. Situația din Franța și Spania, înrăutățită

Potrivit autorităților, incendiile au izbucnit pe pajiștile din apropiere de Wennington, care se află în districtul Havering, estul Londrei. Oamenii și-au părăsit casele pe jos, pentru a scăpa cu viață din calea incendiului.

Te-ar putea interesa și: Europa se sufocă! Spania așteaptă 47 de grade Celsius

Incendiul de marți, 19 iulie, din suburbia Dagenham a fost unul dintre sutele care au izbucnit în timpul celei mai fierbinți zile din Marea Britanie. Localnicii devastați au povestit cum au fost forțați să-și lase bunurile în urmă și să fugă din calea focului.

Foto: captură video The Sun

Află și: Viaţa la 52 de grade Celsius. Capitala Kuweitului e cel mai fierbinte oraş din lume

Oamenii au fugit din calea focului

În imaginile filmate de o dronă se poate vedea o stradă complet pustie, după ce rezidenții îngroziți au fost forțați să-și părăsească locuințele cuprinse de flăcări. În scenele văzute de obicei în țările sfâșiate de război, mașinile înnegrite zăceau acoperite cu cenușă, cu geamurile sparte. Unele dintre case au fost distruse complet de foc. Mobilierul carbonizat și bunurile pot fi, de asemenea, văzute revărsându-se din casele devastate.

Vezi și: Incendiu puternic de vegetație în California. Cei mai mari copaci din lume sunt în pericol!

Tim Stock, în vârstă de 66 de ani, a reușit să evadeze de acasă împreună cu familia, doi câini și o broască țestoasă, relatează tabloidul britanic The Sun. Bărbatul a declarat că: „Am pierdut totul. Casa, grădina, aveam doi stupi, nu era cale de întoarcere...Fiul meu a luat niște lucruri și a mers la casa unui prieten, dar aproximativ 10 minute mai târziu a ars și locuința lui, care se afla la câteva sute de metri distanță

Citește mai multe despre: Jandarmul-erou! A salvat o famlie dintr-un incendiu, deşi era în timpul liber

Am deschis biserica pentru că am cheile, i-am băgat pe toți, oamenii erau acoperiți de funingine, , dar apoi a început să se umple și lăcașul de fum așa că a trebuit să îo scoatem pe toți din nou.” 

„Nu mai avem nimic. Totul a dispărut”

Alfie Stock s-a luptat să-și salveze casa copilăriei cu un furtun în timp ce flăcările au pus stăpânire pe locuința lui, dar din păcate nu a reușit. El a adăugat: „Nu mai avem nimic. Totul a dispărut. Dar slavă Domnului că suntem cu toții în viață și toată lumea este bine.”

Vezi și: VIDEO Incendiu puternic în Delta Văcărești. Peste 15.000 de metri pătrați, afectați de flăcări

Departamentul de pompieri din Londra a declarat un incident major, ca răspuns la o înmulțire a numărului incendiilor în capitala Marii Britanii. 15 autospeciale și aproximativ 100 de pompieri au intervenit în Wennington, a anunțat Brigada de Pompieri de la Londra.

Citește și: Incendiile au pus stăpânire pe glob! Au ars casele oamenilor în Londra, iar românii îi ajută pe greci să stingă flăcările de lângă Atena

„Nu faceți grătar pe iarbă sau pe balcoane, nu lăsați sticle sparte sau pahare pe iarbă (pot declanșa incendii), aruncați țigările în siguranță și raportați un incendiu imediat ce vedeți unul. Nu vă asumați riscuri”, le-a recomandat primarul londonez Sadiq Khan oamenilor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub mama theo rose carmen harra png
zodii care sunt vampiri energetici jpg
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
tanara dezbracata in pat jpg
Brad Pitt (5) jpg
legatura dintre oana lis si catalin maruta jpg
fiii lui adrian nastase jpg
iulia albu si mikaela webp
Screenshot 2022 12 01 at 17 09 48 png
Cuptor microunde Foto shutterstock 2095495495 jpg
image
image
image
image
travel 778338 1920 jpg
Elom Agbegninou jpg
fasole ziua nationala jpeg
Google Doodle 1 Decembrie 2022
Alexis Waldrone si Petunia jpg
fiii lui adrian nastase jpg