O femeie cu „dureri de burtă” a descoperit că a născut, după ce și-a văzut bebelușul în closet

Lucy Jones, o tânără originară din Bristol, Marea Britanie, a acuzat „dureri de burtă”. Nu știa că este însărcinată până ce nu a văzut bebelușul de 3.1 kilograme în toaletă. În ciuda șocului, Lucy susține că este foarte mămoasă și că își iubește nespus copilul.

Lucy Jones era înscrisă la cursul pentru însoțitoare de zbor și a crezut că urmează să-i vină menstruația, atunci când a început să aibă „dureri de burtă”, în luna martie a acestui an. După ce durerile au apărut, în dimineața următoare, tânăra susține că burta sa parcă s-a „răsturnat”, iar ea s-a grăbit să ajungă la toaletă.

S-ar putea să îți placă la fel de mult: Povestea de film a Anei, o ucraineancă de 19 ani. A născut într-un beci, asistată de militari ruși

Atunci, ea a auzit o bubuitură și când a privit în jos a descoperit că a născut, fără să aibă cea mai mică bănuială că este însărcinată. Deși inițial a fost „îngrozită”, proaspăta mămică susține că nu a avut niciun simptom pe parcursul sarcinii, a continuat să își ia pastilele contraceptive și a avut menstruații regulate. În mod neașteptat, însoțitoarea de bord transmite că a fost la medic atunci când era însărcinată în opt luni și a făcut două teste de sarcină care au ieșit negative.

Lucy Jones din UK a născut în propria-i casă, deși nu știa că este însărcinată

Acum este mamă cu normă întreagă, dar Lucy Jones lucra aproximativ 70 de ore pe săptămână. Mai mult, pe toată perioada sarcinii a consumat alcool în repetate rânduri și a mers la club de aproximativ 15 ori, inclusiv cu trei zile înainte să nască.

În ciuda faptului că fiica ei, Ruby, acum în vârstă de patru luni, „a venit pe lume în mod magic”, fără să își facă simțită prezența vreo secundă în cele nouă luni de sarcină, Lucy susține că nu ar schimba nimic din ceea ce s-a întâmplat în viața ei.

A avut parte de o situație similară: Caz incredibil. O americancă își naște copilul pentru a doua oară

„Nu am avut nicio umflătură, niciun simptom și aveam menstruație în fiecare lună. Am făcut două teste de sarcină și au ieșit negative. Din cauza noului meu loc de muncă, însoțitoare de zbor, a trebuit să le fac. Ar fi trebuit să fiu însărcinată în opt luni când am fost la medic și am făcut testele. El (n.red. –medicul) mi-a tot apăsat stomacul și în alte părți ale corpului și nu a bănuit nimic.

Luam pilula în fiecare zi și am luat-o vreme de 6-7 ani. Am început să port cu o mărime mai mult după Crăciun și apoi am slăbit din nou. Am dat vina pe faptul că mănânc și beau mult. Am avut dureri de burtă și de spate cu o seară înainte, dar trebuia să-mi vină menstruația la finalul săptămânii și am dat vina pe asta.

Am statAm stat în pat aproximativ 45 de minute și mi s-a părut că stomacul mi s-a răsturnat, este singurul mod în care pot să descriu asta, apoi am simțit că am nevoie la toaletă. Am alergat și am născut-o pe fiica mea singură, în toaleta de acază. Am auzit un zgomot și când m-am uitat în jos am văzut două piciorușe care ieșeau din closet.

Nu am avut nicio durere, nimeni nu m-a crezut”, a declarat tânăra, potrivit Mirror.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net