O femeie însărcinată în 5 luni s-a urcat băută la volan și a făcut accident, în stațiunea Mamaia!

Ultima actualizare:

    Accidentul în care a fost implicat autoturismul marca Opel a avut loc în jurul orei 3:00Foto: observatornews.ro
Accidentul în care a fost implicat autoturismul marca Opel a avut loc în jurul orei 3:00Foto: observatornews.ro

Inconștiență la volan! Un autoturism în care se aflau o femeie însărcinată şi un bărbat a fost avariat după ce a ieşit de pe şosea, vineri dimineață (5 noiembrie). Accidentul în care a fost implicat autoturismul marca Opel a avut loc în jurul orei 3:00, iar tânăra de 35 de ani care se afla în maşină este însărcinată în 5 luni.

Atât ea cât şi bărbatul de 25 de ani au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,07 la mie pentru femeie şi 0,39 în cazul bărbatului. Femeia a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale suplimentare, relatează observatornews.ro. Tânăra era cea care se afla la volanul mașinii în momentul accidentului.

"Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism, condus de o femeie, de 35 de ani, a intrat în coliziune cu un copac și un stâlp de iluminat public.În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei autoturismului, precum și a unui pasager, bărbat, de 25 de ani. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,07 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală", au declarat poliţiştii.

image
image
image
image
image
image
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net