O mamă și iubitul ei, condamnați pentru crimă, după ce s-au filmat în timp ce își torturau fiul

Sebastian Kalinowski a murit în urma unei infecții cauzată de „complicații netratate ale unor fracturi multiple ale coastelor”, după săptămâni de „bătăi crunte și abuzuri” primite de la mama lui, Agnieszka Kalinowska și a partenerului ei. Cei doi au fost condamnați acum pentru crimă.

Andrzej Latoszewski si Agnieszka Kalinowska webp

Judecătorii de la Leeds Crown Court din Marea Britanie au aflat că adolescentul în vârstă de doar 15 ani a fost bătut cu o șipcă de la pat, biciuit cu un prelungitor și înjunghiat cu un ac de către mama lui, Agnieszka (35 de ani) și iubitul ei, Andrez Latoszewski (38 de ani). După ce cuplul a fost arestat, poliția a confiscat camerele CCTV din reședința lor.

S-ar putea să te intereseze și: Ele sunt vedetele care au încasat bătaie soră cu moartea!

Camerele de supraveghere ar fi fost instalate pentru „monitorizarea și controlarea lui Sebastian, de la distanță”, transmit procurorii care s-au ocupat de caz. Kalinowska și Latoszewski au negat că l-ar fi ucis pe Sebastian, dar au fost găsiți vinovați. Până la urmă, bărbatul a recunoscut uciderea din culpă în cea de-a doua zi a procesului, în timp ce ambii inculpați au pledat vinovați de cruzime împotriva copiilor în cea de-a treia zi.

sebastian kalinowski webp

Sebastian Kalinowski a îndurat bătăi îngrozitoare și a fost supus la o „campanie de tortură”

Judecătorul a declarat că mama adolescentului și iubitul ei vor fi condamnați la închisoare în luna octombrie, cel mai devreme. Instanța aflase că Sebastian se afla în Marea Britanie de aproximativ un an, după ce s-a mutat din Polonia pentru a fi crescut de mama și de iubitul ei. Procurorii susțin că băiatul a fost supus unei „campanii de tortură”.

Nu rata nici: Caz şocant la Oradea! Contabilă torturată, tunsă și aruncată dezbrăcată în curte, de odraslele unui fost om de afaceri

„Acel sistem (n.red. – instalat pentru a controla copilul) a înregistrat abuzul pe care a trebuit să-l suporte”, transmite procurorul șef. În ultima zi de viață a lui Sebastian Kalinowski, adolescentul a trecut, din nou, prin „rutina de a fi agresat de către ambii inculpați”. Pe camerele de supraveghere se vede cum Andrez Latoszewski a scos băiatul din dormitor la ora 8:25 dimineața, iar 15 minute mai târziu Sebastian a fost dus înapoi „gol, clar ud și inconștient”.

„Deși Latoszewski a făcut eforturi limitate pentru a efectua manevre de resuscitare, realitatea este că s-ar putea să fi fost prea târziu, pentru că Sebastian nu mai dădea niciun semn de viață când a fost adus înapoi în dormitor. La ora 9.24, Latoszewski părea să încerce să toarne apă în gura lui Sebastian înainte de a sufla. Acela a fost începutul unei încercări de a da impresia că Sebastian s-a înecat, încercând să forțeze apă în căile respiratorii”, a mai precizat judecătorul.

Când serviciile de urgență au fost chemate, într-un final, copilul era deja inconștient de două ore și jumătate. A fost transferat la spital, unde cadrele medicale au declarat decesul. Pe parcursul procesului, oamenii legii au descoperit detalii șocante despre abuzul la care Agnieszka și Latoszewski l-au supus pe Sebastian, relevă The Mirror.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net