Criminalul „canibal" a ucis peste 100 de oameni, dar e în libertate

Ultima actualizare:

Incredibil! Un bărbat a ucis peste 100 de oameni şi a mușcat din inima tatălui său, dar este un om liber. Se numește Pedro Rodrigues Filho și se laudă singur cu povestea sa de viaţă. Se întâmplă în Brazilia şi totul a fost posibil din cauza legilor de acolo.  

În vârstă de 68 de ani, Filho are o poveste şocantă de viaţă! S-a născut în sud-estul Braziliei, la o fermă, iar copilăria sa a fost marcată de comportamentul violent al tatălului. Brazilianul a început să omoare oameni încă de la vârsta de 14 ani, când, spune el, a simţit prima oară „dorinţa de a ucide”. Întâia sa victimă a fost un bărbat care îl concediase pe tatăl său, de la şcoala unde lucra ca paznic. Apoi, după nici o lună, a mai făcut o victimă, după care a fugit la Sao Paolo.

A ucis şapte oameni, după ce i-a fost omorâtă logodnica gravidă

Acolo, a cunoscut-o Maria Aparecida Olympia, pe care a cerut-o în căsătorie. Deși părea că își va construi o viață normală, în tot acest timp Filho a continuat să ucidă tot felul de traficanţi de droguri, din cartierele rău famate al oraşului. Când logondica lui gravidă a fost ucisă de o bandă rivală, bărbatul a pornit un nou val de teroare: alături de prietenii săi, a omorât, la o nuntă, șapte oameni şi a rănit alţi 16. Avea, pe atunci, doar 18 ani.  

Ajuns la închisoare, a continuat să ucidă deţinuţi, în jur de 47, conform spuselor lui, dar numai oameni condamnaţi pentru acte grave, precum violuri.  

Şi-a ucis tatăl şi i-a smuls inima din piept

Cea mai şocantă crimă a sa a fost, însă, cea a tatălui, care a avut loc după ce bătrânul a omorât-o pe mama lui Filho și a deșmembrat-o, din gelozie - a crezut că femeia îl înşela. Tatăl lui Filho a ajuns în aceeași închisoare cu fiul său, așa că acesta din urmă a avut ocazia să-şi răzbune mama. Şi a făcut-o chiar în ziua în care femeia a fost îngropată.  

„Am aflat celula în care era tata. Îi era teamă de mine, îi era teamă că îl vor ucide. Aşa că a aşteptat să merg la închisoare, ca să o omoare pe mama”, a povestit Filho, într-un podcast, pe internet, emisiune ce a fost preluată şi de celebra publicaţie britanică The Sun.  

Brazilianul şi-a înjunghiat tatăl de 22 de ori, apoi i-a scos inima din piept şi a mâncat-o. „Am mestecat-o, pur şi simplu, i-am tăiat inima din piept şi am muşcat o bucată din ea. Pentru că am promis că îi voi mânca inima. Nu am înghiţit, am mestecat-o şi am scuipat-o pe corpul lui”, a mai spus Filho.  

Filho a fost eliberat în 2007, după 34 de ani de închisoare
Filho a fost eliberat în 2007, după 34 de ani de închisoare

«Nu sunt un monstru, mi-am asumat greşelile»

Brazilianul a fost condamnat la 130 de ani de închisoare, iar mai apoi la 400. Însă, conform legilor din Brazilia, un deţinut nu poate sta închis mai mult de 30 de ani. Aşa se facă că, în 2007, Filho a fost eliberat, după ce a petrecut 34 de ani la puşcărie. Întrebat dacă a mai ucis sau mai vrea să comită astfel de crime, bărbatul a spus, în 2020, că va mai face asta doar dacă „cineva ar ameninţa viaţa mea sau a persoanelor iubite”.  

Acum, Filho vorbeşte despre viaţa sa pe Youtube şi a avut propriul canal: „Nu sunt un monstru, mi-am asumat greşelile, mi-am ispăşit pedeapsa, aşa că nu am nevoie să fiu judecat sau apărat de nimeni”. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net