Ce pedeapsă a primit bărbatul din Arad care a ucis-o pe Antonia, feţita iubitei sale

Ultima actualizare:

Ucigașul Antoniei, fetița de 4 ani din Arad omorâtă, dusă într-un gemeantan pe un câmp și incendiată cu acetonă, și-a aflat pedeapsa. 17 ani și 4 luni va sta după gratii Beniamin Crișan, nimeni altul decât tatăl vitreg al copilei. 

Beniamin Crișan se află în arest de când a comis crima
Beniamin Crișan se află în arest de când a comis crima

Tribunalul Arad l-a condamnat pe Beniamin Crișan, miercuri (9 martie 2022), la 16 ani și 8 luni de închisoare pentru violență în familie în forma infracțiunii de omor și 2 ani pentru profanare de cadavre sau morminte. Bărbatul va executa pedeapsa cea mai grea, la care s-a adăugat o treime din a doua pedeapsă, adică 8 luni, rezultând 17 ani și 4 luni de închisoare.

Instanța a mai admis acțiunea civilă exercitată de părinții victimei. Aceștia au solicitat daune morale în valoare de 1 milion de euro (mama), respectiv 500 de mii de euro (tatăl). Sentința nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel.

Cum s-a petrecut crima

La sfârșitul lunii octombrie, Beniamin Crișan (23 de ani) a omorât-o pe Antonia, fiica iubitei sale, după ce a lovit-o de două ori cu capul de perete. A încercat să o resusciteze, însă fără rezultat. Atunci a decis să scape de cadavru. A pus trupul neînsuflețit al copilei într-un geamantan, a luat un taxi și a mers până la marginea unui cimitir, unde a aruncat trupul fetiței și a încercat să-l incendieze cu acetonă.

La momentul comiterii crimei, tânărul se afla în locuință doar cu cei doi copii ai iubitei. Femeia era la spital, unde a născut un copil, tatăl fiind chiar cel care i-a omorât fata.

Trupul neînsuflețit a fost găsit de un bărbat care își plimba câinii în zonă. Nimeni nu anunțase dispariția vreunui copil care să aibă caracteristicile Antoniei. Însă, după ce poza ei a fost dată publicității, o persoană a recunoscut-o și a anunțat Poliția. Informațiile primite i-au condus pe anchetatori până la ușa tânărului și a concubinei acestuia.

Tânărul nu a recunoscut crima, ci a susținut varianta accidentului: că Antonia căzuse în baie și se lovise la cap. A doua zi după ce fusese reținut, tânărul a recunoscut ce a făcut, precizând că a fost sub influența drogurilor.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net