Drama unei interprete de muzică populară: o șoferiță beată i-a ucis soțul! „Va plăti cu siguranță”

Beatrice Duca, o cunoscută interpretă de muzică populară trăiește o adevărată dramă, după ce soțul său a fost ucis de o șoferiță care s-a urcat băută la volan. Tragedia a avut loc în urmă cu puțin timp, iar familia se preocupă acum de înmormântarea lui Ciprian Duca.

Totul s-a petrecut într-un moment de neatenție al unei șoferițe din Iași în vârstă de doar 39 de ani. Femeia a pierdut controlul autoturismului la volanul căruia se afla după ce a băut, moment în care a intrat în gardul unei case cu mașina și apoi a ricoșat într-o echipă formată din 7 muncitori, care lucrau la rețeaua de canalizare.

Citește și:  Steliana Sima, greutăți după operația la picior. «Nu am mai îndrăznit s-o fac pe a doua»

Patru dintre aceștia și-au pierdut viața într-un mod tragic și printre ei se afla și Ciprian Duca, în vârstă de doar 47 de ani, soțul lui Beatrice Duca. Femeia este disperată și nu doar pentru că se pregătește să își înmormânteze soțul mult prea devreme, după cum a spus chiar ea, ci și pentru că șoferița care a produs necazul și-a angajat un avocat în speranța că va scăpa basma curată.

Vezi și: Cântăreț de muzică polpulară din Vaslui, escroc sentimental! Marian Calimandruc a ajuns în arest

Beatrice Duca este pregătită să își răzbune soțul

Instanța a decis ca șoferița căreia i s-au găsit 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, în urma testării cu etilotestul, să fie arestată preventiv pentru 30 de zile. Beatrice Duca va merge până în pânzele albe pentru a-și răzbuna soțul, mai ales că femeia care a produs tragedia nu pare să înțeleagă nenorocirea pe care a cauzat-o.

„În momentul în care am auzit că şi-a angajat un avocat renumit şi speră să fie salvată, că stătea pe terasă ... Am zis că vreau să-i transmit public, pe toate canalele media, că pe lângă scopul meu în viaţă de a-mi creşte copilul în continuare, aşa cum trebuie, următorul meu scop va fi ca această femeie să plătească ani grei de închisoare. N-o să mă las. Ea-şi pune un avocat, eu o să-mi pun zece. Şi ea va plăti cu siguranţă.

Nu ştiu dacă-i pasă, nu cred că-i pasă. Nu cred că înţelege nici în momentul de faţă ce tragedie a provocat. Cel mai bun om din lume”, a declarat Beatrice Duca, într-o intervenție la România TV.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net