Marcela Fota este urmărită de probleme! Tatăl artistei este grav bolnav

Marcela Fota trece prin clipe delicate. De Paște nu se va putea bucura așa cum se cuvine pentru că tatăl ei se confruntă cu probleme grave de sănătate. Artista a vorbit despre cum se simte părinele ei și a subliniat că îi va fi alături la bine și la greu.

Marcela Fota pare să fie urmărită de ghinion
Marcela Fota pare să fie urmărită de ghinion

Marcela Fota este una dintre cele mai îndrăgite artiste de muzică populară din țara noastră. Deși suntem obișnuiți să o vedem mereu cu zâmbetul pe buze și plină de energie, în ultima perioadă Marcela nu a avut o stare prea bună din cauza problemelor cu care se confruntă tatăl ei, în vârstă de 78 de ani. 

Citește și: Marcela Fota, mărturisiri cutremurătoare despre moartea soțului

Tatăl artistei are probleme de sănătate. În prezent se află acasă. Tot acasă, alături de părinți va petrece Paștele și Marcela Fota, conform propriilor declarații. Solista nu a dorit să declare cu exactitate care este problema pe care încearcă să o depășească tatăl ei, însă a lăsat de înțeles că este una cât de poate de serioasă.

Marcela Fota a povestit că va petrece sărbătorile alături de famile, așa cum face în fiecare an și se va bucura de compania părintelui ei. Solista a declarat, într-o intervenție telefonică din cadrul unei emisiuni televizate, că îi va fi alături tatălui ei, așa cum și el i-a fost alături la fiecare pas.

„Avem o mică problemă de sănătate, cu tatăl nostru. Noi îi suntem alături, este un om în vârstă e aproape 78 de ani, care, toată viața lui, dumnealui a muncit și a avut niște probleme de sănătate, dar noi îl susținem în tot ceea ce este necesar, așa că sperăm că vă vom da vești bune, mai târziu. Momentan este acasă, cu mama noastră, pentru că vrem să facem Paștele cu toții, așa cum suntem obișnuiți, în fiecare an, să petrecem Paștele cu părinții noștri”, a declarat Marcela Fota, conform Spynews.ro. â

Vezi și: Marcela Fota, declarații în lacrimi despre moartea soțului 

Soțul Marcelei Fota a murit la doar 47 de ani 

Marcela Fota a fost greu încercată de viață. În luna februarie artista l-a comemorat pe soțul ei, care a murit, la doar 47 de ani, în urma unui infarct, în anul 2020. Solista încă plânge moartea bărbatului pe care l-a iubit și nu se gândește la o eventuală relație.

Artista preferă să se concentreze asupra familiei și a fiului pe care îl are și să practice activități care o relaxează. Anul trecut, Marcela ne povestea că a descoperit schiatul și că va profita de acest sport în fiecare sezon rece de acum înainte! 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net