Steliana Sima, greutăți după operația la picior. «Nu am mai îndrăznit s-o fac pe a doua»

Interpreta de muzică populară Steliana Sima a dezvăluit de curând, în cadrul unei emisiuni, prin ce chinuri a trecut în urma intervenției chirurgicale pe care a suferit-o la picior. Perioada de recuperare a fost anevoioasă, astfel că artista s-a ferit de cea de-a doua operație!

Steliana Sima, în vârstă de 57 de ani, a avut nevoie de o intervenție chirurgicală în zona piciorului, din cauza unor monturi, care a adus cu sine o recuperare greoaie și chinuitoare pentru artistă.

Citește și: Steliana Sima, bunică la 56 de ani! Solista s-a tratat acasă de Covid-19

Steliana Sima, recuperare chinuitoare după operația la picior

Cântăreața de muzică populară a dezvăluit recent că în toată această perioadă nu a putut merge, fiind nevoită să își țină piciorul în orteză și să nu calce deloc pe el.

Timp de trei luni de zile, i-a fost recomandat mersul cu ajutorul cârjelor sau a cadrului, însă Steliana Sima a mărturisit că nu a putut să se folosească de aceste instrumente ajutătoare. Astfel, s-a deplasat doar cu ajutorul unui scaun cu spătar, în toată perioada recuperării. 

Citește și: Steliana Sima, despre greutăți și sărăcie. Ce și-a cumpărat din primii bani câștigați

Din fericire, în prezent starea artistei este una mai bună, iar acum aceasta poate călca normal pe piciorul cu probleme. Cu toate acestea, ar mai fi nevoie de o operație, însă Steliana Sima a dezvăluit că nu a mai avut curaj să se prezinte la medic, după „patimile” de care tocmai a scăpat. 

Trei luni nu a putut călca pe piciorul operat

„Recuperarea este foarte grea, e lungă. (..) Trebuie să stai trei luni în orteză, să stai cu ea, să nu calci pe picior. Eu nu am putut să folosesc nici cârjele, nici cadrul și am folost un scaun cu spătar. (..) Nu ai voie să calci deloc pe picior, e pe os, eu aveam tijă. Nu am mai îndrăznit s-o fac pe a doua (operația n.r) Dacă ții montul mult timp și nu intervii, încep să o ia degetele într-o direcție.”, a declarat Steliana Sima, la Antena Stars.

Artista a fost însă norocoasă, bucurându-se din plin de sprijinul soțului și al familiei sale. Cu toate acestea, îi este teamă să mai facă și cea de-a doua operație necesară, după ce a văzut ce presupune perioada de recuperare.

Momentan, artista e mulțumită de faptul că nu are probleme și alege să nu se gândească prea mult la următoarea intervenție. În 2014, cântăreața a mai trecut printr-o operație grea, fiind la vremea respectivă suspectă de cancer.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net