Cântăreț de muzică polpulară din Vaslui, escroc sentimental! Marian Calimandruc a ajuns în arest

Un solist de muzică populară se specializase în înșelăciuni. Marian Calimandruc agăța femei pe Facebook, le cerea bani și bijuterii, apoi nu le mai băga în seamă. 

Marian Colimandruc a fost arestat preventiv Foto: vremeanoua.ro
Marian Colimandruc a fost arestat preventiv Foto: vremeanoua.ro

Bărbatul, originar din comuna vasluiană Roșiești, a reușit să îmbine viața artistică cu cea de infractor timp de doi ani. Marian Calimandruc are 36 de ani și este solist într-o formație de muzică populară, iar din 2019 a luat și calea infracțiunilor. Se axase pe înșelăciuni: voia să obțină bani ușor și repede.

Din septembrie 2019 până în luna mai 2020, Calimandruc a înșelat mai mulți bătrâni chiar de la el din sat. A profitat de vulnerabilitatea acestora, i-a luat și i-a dus la diferite magazine cu produse electronice de pe raza judeţelor Vaslui şi Iaşi, obţinând în mod ilicit foloase, bani sau bunuri, în numele lor. Atunci, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru înşelăciune, prejudiciul în acest caz fiind de 140.000 de lei. 

Metoda „Lover Boy”

Deși a stat 30 de zile după gratii, Marian Calimandruc nu s-a învățat minte. Împreună cu 5 bărbaţi şi o femeie, acesta a pus la cale alt plan cu ajutorul căruia să stoarcă bani de la persoanele naive.

Cântărețul și-a deschis mai multe conturi pe reţelele de socializare şi, profintând de statutul său, a început să atragă cât mai multe femei, cărora le promitea că se va însura cu ele. În realitate, după ce le câștiga încrederea, le cerea diferite sume de bani și bijuterii, apoi dispărea. Metoda se numește „Lover Boy” și încă are succes în rândurile infractorilor.   

Le promitea că se va însura cu ele 

Marian Calimandruc a fost ridicat zilele trecute cu mascaţii de la domiciliu. În urma perchezițiilor, atât la el acasă cât și la complici, anchetatorii au stabilit că au fost înşelat mai multe femei, cu vârste între 38 şi 60 de ani. Acestea erau din judeţele Mehedinţi şi Vaslui, dar și din Republica Moldova, conform adevarul.ro.

Potrivit IPJ Vaslui, cu promisiunea de căsătorie, solistul de muzică populară Marian Calimandruc ar fi obţinut în mod injust sume mari de bani, bijuterii şi alte foloase în valoare totală de 500.000 lei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net