Experiența neplăcută trăită de Delia la un hotel din Cluj: „Cum să dormi lângă..”

Delia a făcut senzație la evenimentul Florești Fest, organizat în weekend. Artista a cântat cot la cot cu fanii, care s-au arătat cei mai încântați de piesa „Gura ta”. Însă, după spectacol, ajunsă la hotelul situat pe ruta Cluj-Napoca- Florești, cântăreața a mărturisit că acesta nu a fost deloc pe placul ei și nu a reușit să doarmă toată noaptea. Ce s-a întâmplat?

Delia, experiență neplăcută la un hotel din Cluj / foto: colaj Facebook
Delia, experiență neplăcută la un hotel din Cluj / foto: colaj Facebook

În weekend, Delia a avut un program destul de încărcat. A cântat la nunta Roxanei Hulpe, dar și la un alt eveniment în Cluj, Florești Fest, unde a oferit un spectacol de mare succes. Însă, se pare că experiența vedetei după concert a fost cât se poate de neplăcută. Cazată la un hotel situat pe ruta Cluj-Napoca- Florești, foarte aproape de șoseaua principală, artista a spus că nu a putut să închidă ochii toată noaptea.

Cum hotelul la care era cazată se află pe un drum european, ce a ținut-o trează pe artistă toată noaptea au fost mașinile care treceau non-stop prin fața hotelului, pentru că unitatea de cazare se afla aproape de stradă, iar traficul dintre Cluj și Florești este destul de intens, fiind unul dintre cele mai aglomerate din țară. Prin urmare, Delia a ținut să împărtășească experiența neplăcută fanilor din mediul online. Ea le-a spus urmăritorilor că nu înțelege cum un astfel de hotel nu are termopane care să izoleze zgomotul mașinilor.

„Ce hotel e ăstă, cum să dormi lângă stradă?”

„Hotel lângă stradă? În viața mea nu mai aleg. N-am dormit toată noaptea că numai asta am auzit: tium, tuim, tuium! Ce hotel e ăstă, cum să dormi lângă stradă? Și să n-ai termopane”, le-a spus Delia fanilor într-un videoclip publicat pe pagina sa personală de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Delia Matache a vorbit recent deschis despre provocările pe care le întâmpină din cauza a patru tulburări neurologice. Cântăreața a dezvăluit că suferă de ADHD (Tulburare de Deficit de Atenție și Hiperactivitate), misofonie, anxietate și sindromul Peter Pan: „Noaptea, când oamenii dorm, eu mai fac câte ceva. Eu nu dorm. Sunt bolnăvioară, sufăr de ADHD. Trebuie să fac foarte multe chestii, astfel nu sunt împlinită sufletește”, a spus Delia, în podcast-ul lui Gojira.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
la calculator evaluare de acasa   foto pixabay jpg
image
image
image
image
image
image
ana porgras zanni  jpg
banner mihai albu png
Mihai Mitoșeru prezintă "Se strigă darul" la Kanal D
CRBL instagram jpg
cub anda calin png
ad21b831 0e14 4e80 bfd3 223bfd220361 jpg
oana roman jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net