Delia şi Erika Isac au lansat o piesă care a captat rapid atenția publicului. A strâns mii de vizualizări în doar câteva ore

Colaborarea anului! Delia (42 de ani) și Erika Isac (24 de ani) au dat lovitura cu prima colaborare muzicală! Cele două artiste au lansat piesa „Abracadabra”, care abordează subiecte sensibile și critici sociale, reflectând puterea și libertatea personală. Într-un timp foarte scurt, în doar câteva ore, melodia a strâns mii de vizualizări.

Erika Isac şi Delia, colaborarea anului / foto: colaj Instagram
Erika Isac şi Delia, colaborarea anului / foto: colaj Instagram

Două dintre cele mai în vogă artiste în momentul de față, Delia Matache (42 de ani) și Erika Isac (24 de ani), au colaborat pentru prima dată și au lansat o piesă ce a strâns mii de vizualizări în doar câteva ore. Cu titlul „Abracadabra”, melodia abordează subiecte sensibile și critici sociale, reflectând puterea și libertatea personală.

Versurile se adresează direct celor care critică alegerile personale ale femeilor, în timp ce Erika vorbește despre libertate și asumare, Delia răspunde criticilor legate de decizia ei de a nu avea copii. De altfel, nu este o noutate că ambele lansează piese cu mesaje importante, însă melodia i-a surprins pe fani, căci nu mulți se așteptau la o colaborare între cele două.

Erika Isac și-a păstrat stilul direct și a menționat, printre altele, că „paparazzii umblă după ea să vadă cu cine se pupă Macarena”. Delia, cu ironie fină, a introdus câteva din replicile pe care le aude în mod repetat: „De ce nu faci copii” sau „Fii mai feminină”.

„În sfârșit, șefeleeeee României”

Erika Isac nu s-a dezmințit nici de data aceasta de mesajul puternic care a consacrat-o, iar Delia a ales să li se adeseze direct celor care o critică prin intermediul versurilor. Piesa „Abracadabra” a strâns, la nici o oră de când a fost lansată, mii de vizualizări. De asemenea, în comentarii fanii s-au arătat extrem de încântați de colaborarea dintre cele două artiste.

„Esti tare,puștoaico! Îmi place cand ești susținută de artiștii cu experiență. Avem nevoie de tine!”, „Nu mă așteptam la o asemenea colaborare”, „Două ore de neatenție și scoate Erika și Delia piesă”, „Doamna Delia, o doamnă ca întotdeauna! Gura lumii nu o astupă nimeni niciodată! Dă-le acadele!”,

„Încă o dată, Delia a demonstrat că se potrivește pe orice stil muzical posibil”, „În sfârșit, șefeleeeee României”, s-au arătat fanii extrem de încântați în comentarii, mulți subliniind versatilitatea Deliei și impactul pozitiv al piesei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
banner Ela Crăciun
radhu in vizita in dubai jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
the notebook jpg
iulia vantur colaj facebook jpg
jorge instagram jpg
keo jpeg
ionut cercel jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net