Elena Gheorghe cântă din nou cu Mandinga, după 19 ani de la despărțire. Au scos piesă nouă! „Un moment emoționant”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Unii se ceartă, alții se împăcă! Elena Gheorghe a anunțat că a reluat colaborarea cu vechea trupă Mandinga, de care s-a despărțit în urmă cu 19 ani. Au scos o nouă piesă împreună, pe care și-o doresc hit!

Elena Gheorghe și fosta ei trupă Mandinga, în care solista a și cunoscut succesul, au pus de colaborarea momentului, în show-biz. 

Elena Gheorghe şi Mandinga au scos hit-ul verii, „Aşa, cum eşti tu!”

La 19 ani de la despărțire, Elena și Mandinga lansează astăzi, în concertul solistei de la Sala Palatului, noua lor piesă „Aşa, cum eşti tu“, care are absolut toate ingredientele pentru a deveni hitul verii.

Artiștii speră ca melodia lor să ajungă în toate playlisturile petrecerilor din vara aceasta, de la malul mării și nu numai. Şerban Cazan este „vinovatul“ principal în ceea ce priveşte producţia piesei, iar compoziţia este semnată împreună cu Elena, Barbara şi Cally (Filipescu Flavius), versurile fiind scrise de aceştia trei.

Şi apropo de petreceri în nopţi fierbinţi la malul mării, ce se termină când soarele răsare, de aici a venit şi ideea clipului, la care s-a lucrat cu o super echipă din toate punctele de vedere. 

„Nu-mi aduc aminte exact, dar nu cred că exista un draft când Elena a propus o piesă împreună şi noi am zis <<Da, bineînţeles că da!>>. Cred că şi dacă ne găseam în backstage la un concert şi propunea  adhoc să facem ceva, rezultatul era fix acelaşi. 

Până la urmă este vorba de muzică şi plăcerea de a face lucruri care ne definesc iar <<Aşa, cum eşti tu>>, cu siguranţă înseamnă Elena în egală măsură cât înseamnă Mandinga”, a spus Chupi.

Colaborarea dintre Elena Gheorghe şi Mandinga, după 19 ani de la despărțire, a surprins pe mulți. 

„De foarte multe ori în concerte sau la petreceri sau de fiecare dată când ne găseam cu oamenii apărea întrebarea <<Dar o piesă cu Elena când veţi face?>>

Şi sunt absolut convins că şi pe Elena o întrebau. Eu zic că lucrurile aveau nevoie de un firesc pentru a se întâmpla. Am un feeling că nu va fi singura colaborare, dar sper să ne mobilizăm cumva şi să nu ne mai luăm cu una, cu alta şi să treacă zeci de ani până la următoarea”, a adăugat Chupi.

Elena Gheorghe:  „Când trecutul întâlneşte prezentul”

Piesa „Aşa, cum eşti tu“ va fi auzită și în această seară pe scena Sălii Palatului, cu ocazia concertului ce aniversează cei 20 de ani de carieră ai Elenei Gheorghe, unde întreaga trupa Mandinga îi va fi alături pe scenă solistei. 

 „Când trecutul întâlneşte prezentul se naşte ceva frumos, ceva ce nu are nevoie de prea multe cuvinte: <<Aşa cum eşti tu>> este despre iubire, despre prietenie şi bucuria de a dansa.

A fost un moment emoționant atât pentru mine, cât și pentru Ciupi. Nu am vorbit de foarte multe ori în tot acest timp. Dar, când i-am spus că îmi doresc să cântăm din nou împreună… A fost… A fost un sentiment frumos, puternic, o întoarcere cu emoții la debutul nostru în carieră

Când am vorbit, nu aveam piesa, dar totul a venit de la sine la scurt timp, dar și foarte natural și rapid, căci această piesă pe care o lansăm azi, a fost compusă într-o oră și este cel de-al doilea single de pe albumul pe care îl vom lansa odată cu concertul”, a spus Elena Gheorghe.

Elena Gheorghe a debutat pe scena muzicii populare la vârsta de trei ani, cântând un duet împreună cu mama sa, cântăreața de muzică populară Marioara Man Gheorghe.


La finele anului 2002, Elena Gheorghe devine vocea principală a formației Mandinga, alături de care a lansat două albume și a câștigat premiul „Discul de aur” pentru vânzări de peste 15.000 de exemplare. În 2006, artista a ales cariera solo. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coldea cu ducka jpg
image
image
image
image
image
image
speak instagram jpg
camera televiziune jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
florin piersic jpg
ana barnoschi colaj instagram jpg
curcan istock jpg
4 grace kelly profimedia 0173054540 jpg jpeg
tora vasilescu captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net