Elena Gheorghe, adevărul despre relația cu soțul ei, Cornel. Cum își cucerește soția în continuare: „Lucruri care contează mai mult decât vacanțele, iahturile...”

Elena Gheorghe este, fără dar și poate, una dintre cele mai iubite cântărețe din industria muzicală românească. Are o carieră de succes și o familie minunată, fiind căsătorită cu Cornel, bărbatul cu care are o relație unică. Artista vorbește cu mare drag despre partenerul său de viață. Ce declarații a făcut, află din rândurile de mai jos. 

Elena și Cornel / foto: Social media
Elena și Cornel / foto: Social media

Elena Gheorghe și Cornel sunt părinții a doi copii: Nicholas și Amelie, pe care îi cresc așa cum știu ei mai bine. Formează o echipă de zile mari nu doar în plan personal, ci și profesional. Cum reușesc cei doi să păstreze aprinsă flacăra iubirii dintre ei. 

Elena Gheorghe: „Este un bărbat romantic”

Într-un interviu oferit pentru viva.ro, cântăreața vorbește cu mare drag despre soțul ei. Cornel este un bărbat romantic, imprevizibil și, chiar dacă este căsătorit de 12 ani cu iubirea vieții lui, continuă să o cucerească la fel ca în prima zi.

„Cel mai bun om de pe pămânț, pentru mine, este soțul meu. Cu siguranță că în noi există această dorință de a-l găsi și odată ce l-ai găsit, și îți dai seama că e potrivit pentru tine, atunci realizezi că e cel mai bun om de pe pământ, pentru că tu îl vezi bun, e ceea ce ai nevoie. E parte din tine, practic. Pentru mine asta înseamnă cel mai bun om de pe pământ, să fie omul care are încredere că poți face orice, care îți dă iubire, îți dă libertate. Te face să crezi în visurile tale și te place exact așa cum ești”, spune solista pentru sursa amintită.

„Este un bărbat romantic, este un bărbat care face surprize, nu tot timpul. E imprevizibil, acum da, mâine nu. Nu se limitează la gestul de a-mi aduce flori. Sunt gesturi mai importante decât atât, o vorbă bună spusă la momentul potrivit, o îmbrățișare când ai nevoie, faptul că îmi deschide portiera. Sunt mici lucruri care fac diferența. Faptul că vine să mă aducă la un eveniment și stă alături de mine sau are grijă de mine, mă protejează. Sunt lucruri care contează mai mult decât vacanțele, iahturile și alte chestii de genul acesta, deși și alea îmi plac.

Îmi place să merg în vacanță de nu mai pot, dar atunci când avem treabă el mă răsfață cu astfel de gesturi mici, dar valoroase”, mai spune Elena Gheorghe.

Artista își dorește să își cumpere o casă 

Elena și Cornel alături de cei doi copii ai lor / foto: Social media
Elena și Cornel alături de cei doi copii ai lor / foto: Social media

În prezent, Elena și Cornel, împreună cu cei doi copii ai lor, locuiesc într-un duplex, însă dorința de a se muta la casă „pe pământ”, cu gazon și o curte mare este destul de mare. 

„Mi-aș dori o casă pe pământ, dar nu cred că se va întâmplă asta prea curând, în sensul că asta ar însemna să ne mutăm în provincie. În București nu poți să te mai apropii de o casă, și poate nu neapărat financiar, ci pentru că nu mai sunt case de vânzare. Ne-ar fi greu momentan să facem această naveta, mai ales că ambii copii sunt deja la școală, la grădiniță”, a declarat artista. 

Chiar dacă acum acest vis nu poate deveni realitate, Elena Gheorghe speră că, într-un viitor îndepărtat, va reuși să se mute într-o casă, undeva cât mai departe de oraș.

„Când nu o să mai depindă de noi, cu siguranță o să ne facem o casă, undeva pe lângă pădure, lac, ceva cu natură. Având în vedere că stăm la un duplex, la 11 și la 12, ce-i drept e foarte frumos, avem o priveliște superbă, nu ne deranjează nimeni, sunt și avantaje. Suntem aproape de orice, dar nimic nu se compară cu natura. Orice lux ai avea de pe lumea asta, mie mi se pare că luxul suprem este acela al naturii. Să ai un copac în curtea ta, să ai o livadă, să ai un gazon, să stai la un grătar, să te tăvălești prin iarbă și să te bucuri de acel miros de proaspăt, de curat, de oxigen, unde întâlnești așa ceva, doar departe de oraș”, mai spune Elena Gheorghe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net