Elena Gheorghe, spectacol gigantic la 20 de ani de carieră. Care va fi invitatul surpriză al serii

2024 este an aniversar pentru cântăreața Elena Gheorghe care împlinește 20 de ani de carieră, 20 de ani de muzică, timp în care a cucerit inimile oamenilor cu melodiile ei, a fascinat prin reinventarea și ușurința cu care a abordat mai multe genuri muzicale.

elena gheorghe concert sala palatului 24 mai 2022 (4) JPG

Pentru a sărbători acest eveniment, artista pregătește unul dintre cele mai complexe concerte făcute până acum. Unde? La Sala Palatului. Când? Pe 23 mai! 

Show-ul va cuprinde povestea carierei ei, toată muzica pe care a lansat-o de-a lungul timpului, o biografie a artistei pusă în scenă în cea mai frumoasă poveste.

Una dintre surprizele evenimentului este lansarea unui nou album de muzică pop, după mai bine de 10 ani.

Este un eveniment important și foarte emoționant pt mine! Va fi un show la care îi invit cu mult drag atât pe cei care mi-au fost alături în toți acești ani, cât și pe cei care au curiozitatea  vadă un spectacol ce aduce emoție, dans și mai ales bucurie. Voi cânta de la piesele care m-au consacrat, latino, pop, dance, până la muzica armânească și populară, adică până la rădăcini.

Pregătim o nebunie frumoasă pentru  voi îmbrăca genurile muzicale pe care le-am cântat, într-o haină nouă. Alături de mine vor fi prieteni și colegi vechi ce mi-au marcat cariera, și alături de care sunt sigură  v-ați dori   revedeți pe scenă. Dar vor fi și colaborări muzicale la care nu  așteptați, muzică nouă de pe albumul ce va fi lansat în acea zi.

Vor urca pe scenă peste 50 de dansatori și 30 de instrumentiști. Iar întregul concert este despre muzică și dragoste, prietenie și bucuria de a fi împreună. Va fi memorabil. Abia aștept!", spune Elena Gheorghe.

„3 Sud Est”, printre invitații speciali ai concertului

În exclusivitate, Click! a aflat că trupa „3 Sud Est” este una din surprizele de la Sala Palatului. Laurențiu Duță rămâne cel mai important nume din cariera artistei, de după despărțirea de Mandinga. Laurențiu a devenit producătorul ei muzical și compozitorul mai multor piese devenite hit (Ecou, Vocea ta). 

“Laurențiu Duță a fost stâlpul începutului meu în cariera solo și nu avea cum să lipsească de la acest eveniment, care este și o încununare a succesului de compozitor și producator muzical”, a precizat Elena Gheorghe pentru Click! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image png
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net