Elena Gheorghe, detalii neștiute din căsnicia cu soțul ei. De ce ajung cei doi la conflicte

Ultima actualizare:

Elena Gheorghe, una dintre cele mai cunoscute cântărețe din showbiz-ul autohton, a făcut declarații despre viața ei. Artista spune că are o viață aglomerată, fiind mereu la concerte, iar pe lângă toate acestea este soție și mamă. Nu a negat că în familia ei nu ar exista și certuri. Iată de la ce pornesc! 

Elena Gheorghe cu soțul și copiii Foto: arhivă Click!
Elena Gheorghe cu soțul și copiii Foto: arhivă Click!

Ce declară Elena Gheorghe

Elena Gheorghe a vorbit despre cum este viața cu doi copii. „Este foarte complexă aș putea spune, e frumoasă, este și solicitantă, are foarte multe nuanțe, dar cel mai important e că există, că suntem împreună și că suntem sănătoși, restul lucrurilor se fac pe parcurs, chiar dacă nu sunt perfecte, dar în imperfecțiune este minunat să fii liniștit și echilibrat, în rest se rezolvă toate", a spus artista pentru Spynews.ro. 

Elena Gheorghe: „El este mai indulgent, eu sunt polițistul rău"

În cazul tensiunilor din relația cu soțul ei, Cornel Ene, Elena Gheorghe recunoaște că pentru ei echilibrul pare să fie rezolvarea. „Există, clar, dacă nu ar exista, atunci nu ar exista familie. E mult spus certat, dar în general ne contrariem pe teme profesionale și pe teme familiale pentru că el este mai indulgent, eu sunt "polițistul rău". Eu sunt puțin mai autoritară să zic, îmi doresc ca cei mici să învețe mai mult, să se culce mai devreme, să fie mai liniștiți, însă el a ales să fie "polițistul bun", iar atunci mai intervin unele lucruri, dar înțeleg că trebuie să existe două balanțe ca să se încline și să fie echilibrul acela", a mai zis artista pentru sursa citată.

Elena Gheorghe și Cornel Ene, căsătoriți din 2012

Elena Gheorghe și soțul ei, Cornel Ene, formează unul dintre cele mai longevive cupluri de vedete din România. S-au căsătorit în 2012 și au împreună doi copii, pe Nicholas Răzvan și pe Amelie Nicole. Vedeta vorbește deseori despre viața ei de familie și despre creșterea celor doi copii. 

Secretul căsniciei lor

Acum ceva timp, Elena Gheorghe a fost invitată în emisiunea „Duet”, moderată de artista Alexandra Ungureanu, ocazie cu care a vorbit despre secretele căsniciei fericite cu soțul ei. Cântăreața a punctat faptul că la baza relației lor stă prietenia și că amândoi comunică deschis pe orice subiect.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net