Fratele Elenei Gheorghe s-a recăsătorit! Cine este femeia ce i-a furat inima și căreia i-a jurat iubire veșnică

Nuntă mare și discretă weekend-ul acesta în showbiz-ul românesc! Fratele Elenei Gheorghe (38 de ani), Costin Gheorghe (34 de ani) s-a recăsătorit cu aleasa inimii sale, Maria Cușu, fiica omului de afaceri, Dumitru Cușu, care se poate lăuda cu o avere de aproximativ 30 de milioane de euro.

Petrecerea a avut loc duminică seară (1 octombrie – n.r), la un restaurant de lux din Constanța, în prezența celor dragi, iar nași de cununie au fost surorile lui Costin: Elena și Ana Gheorghe împreună cu soții lor.

Cununia religioasă a venit imediat, la două săptămâni, după ce Costin a ales să își ceară în căsătorie partenera. Mai ales că viața fostului concurent de la „Exatlon” s-a schimbat radical de când a întâlnit-o pe Maria. Vedeta a ales să locuiască în Constanța, renunțând la viața agitată din București și la aparițiile de pe micile ecrane.

Atmosferă de vis

Invitații care au venit să se bucure alături de Costin Gheorghe și soția lui, Maria Cușu, s-au putut distra și dansa pe melodiile cântate de nașa Elena Gheorghe. De asemenea, ținutele mirilor au fost alese pe sprânceană. Costin a îmbrăcat un costum din două piese, de culoare neagră, ce era asortat la o cămașă de culoare albă cu un papion. De asemenea, și mireasa a fost la înălțime prin ținuta sa: o rochie de culoare albă, cu umerii goi, tip sirenă, cu trenă, cu pietre la mâneci și în zona de decolteu ce i se așeza pe trup senzațional. Pe lângă asta, frumoasa mireasă a ales să aibă în ziua cea mare a evenimentului și un buchet de bujori de culoare albă și o coafură lejeră, simplă, pe spate, buclată care îi stăteau perfect.

Cine este Costin Gheorghe?

Costin Gheorghe provine dintr-o familie celebră deja în showbiz. Sora lui, Elena Gheorghe, este una dintre cele mai îndrăgite și mai de succes cântărețe din România.

Mama sa, Mărioara Man Gheorghe, este și ea o cunoscută solistă, iar tatăl său este preot la Clinceni. Elena și Costin mai au o soră, pe Ana Gheorghe, care este măritată cu fotbalistul Paul Pârvulescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net