Când se însoară Costin Gheorghe? Marioara Man o vrea de noră pe machedoancă! „Abia așteptăm!”

#Exclusiv Click!

Marioara Man Gheorghe nu mai are rabdare! Vrea să-și însoare fiul, pe Costin, cât mai repede! Fostul concurent de la Exatlon se iubește cu machedoanca Maria Cușu, însă, deocamdată, nu și-a luat inima-n dinți s-o ceară de soție.

Marioara Man Gheorghe (60 de an) mai are o mare dorință la suflet. Să-și însoare fiul, pe Costin Gheorghe pentru a doua oară. De data aceasta, cu o machedoancă.

După șase ani de la divorț, fostul fotbalist Costin Gheorghe (34 de ani) și-a refăcut viața. El trăiește de peste un an o poveste frumoasă de dragoste alături de bruneta Maria Cușu.

Toată familia Ghoerghe e în culmea fericirii, căci Maria e machedoancă, ca și Costin. Mama fostului concurent de la Exatlon așteaptă, însă, cu sufletul la gură ca fiul ei să o ceară în căsătorie pe Maria.

Fostul fotbalist se cam codește, însă, deși Maria este femeia care l-a făcut să aibă din nou încredere în dragoste, după divorțul dureros de prima soție, care i-a și dăruit o fetiță, Ema.

Fostul concurent de la Exatlon a preferat să stea cinci ani holtei. Costin și iubita lui Maria s-au mutat, însă, împreună de un an de zile și formează o familie, dar fără acte deocamdată.

Marioara Man Gheorghe: „Nu pot să-i grăbesc!”

Normal că o să o ceră de soție, dar acum nu pot să-i grăbesc. Eu tot aștept să se întâmple. Pentru orice mamă își dorește pentru copilul ei să fie bine, să fie fericit, să-l știe iubit, împlinit.

Normal că s-au mutat împreună, Costin mai stă și la noi, mai stau și împreună. Se plimbăiatul, ce nu are voie?! Dar, lăsă-l să stea cu Maria că e mai bine!, ne-a povestit Marioara Man Gheorghe, la petrecerea Viva.

Costin Gheorghe și Maria Cușu sunt amândoi machedoni și au mai fost căsătoriți. Costin are o fetiță, Ema, din primul mariaj, iar Maria are și ea doi copii dintr-o căsnicie anterioară.

Cine este Costin Gheorghe?

Costin Gheorghe provine dintr-o familie celebră deja în show-biz. Sora lui, Elena Gheorghe, este una dintre cele mai îndrăgite și mai de succes cântărețe din România.

Mama sa, Mărioara Man Gheorghe, este și ea o cunoscută solistă, iar tatăl său este preot la Clinceni. Elena și Costin mai au o soră, pe Ana Gheorghe, care este măritată cu fotbalistul Paul Pârvulescu.

Costin Gheorghe are 33 de ani, a fost fotbalist și a evoluat pentru Academica Clinceni. În urmă cu trei ani, a participat la Exalon. Fotbalistul a fost însurat cu Adriana, de care a divorțat, în urmă cu cinci ani. În urma mariajului, acesta a rămas cu o fetiță, Ema ( în vârstă de 10 ani).

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
nin dobrev jpeg
banner Rica Raducanu
politie SUA foto Unsplash
Mădălina Ghenea, Cannes 2023, Getty (1) jpg
banner irinel columbeanu png
sebastian stan colaj instagram jpg
katy perry american idol jpg
11423907 10204418317040327 313639540878444313 o jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net